A-nuorten taistelua sarjapaikasta käydään kuumimmillaan

LASB:n nuori A joukkue on debyyttikaudellaan SM-sarjassa pelannut runkosarjaa kolmanneksi viimeiseen otteluun saakka. Edellisessä kotipelissä (Oilers) nähtiin jo sitä ilmettä jota toivotaan nähtävän myös huomenna, kun vieraaksi saapuu EräViikingit. Molemmilla joukkueilla paukuttaa takaraivossa sama tavoite kauden osalta :Voittaa mahdollisimman paljon jäljellä olevasta. Edellinen joukkueiden kohtaaminen Mosahallissa ei juurikaan meitä imarrellut. Lopputulos 11-2  kertoo,että huomisesta ottelusta tulee jännitysnäytelmä,jossa kotietu on nyt käytettävä hyödyksi.

Tilanne runkosarjan osalta on kutkuttava. Oilersin pitäessä paalupaikkaa, häntäpäässä keikkuvat Viikkareiden kera KooVee ,LASB ja Tiikerit. Täysin tyynillä vesillä eivät ole Happee ja TPS:kään.

Viime kotikohtaaminen Oilersin kanssa antoi aihetta hymyyn. Pystyimme antamaan kovan paineen ottelun loppuun asti tehden päätöserässä 5 maalia, mikä pidettäköön maajoukkuemaalivahdin Nemo Sipilän kohdalla kovasta suorituksesta. Näinollen voidaan puhua joukkueen hyvästä kehityksestä kauden aikana. Pystymme vastaamaan kärkijoukkueiden haasteeseen kovissa paikoissa, joskin kokemuksen puute on se,missä on hävitty monta ottelua.

24.2. LASB matkaa Jyväskylään Happeen vieraaksi. Vierasvoittoa lähdetään suuresta salibandykylästä hakemaan.

LASBin viimeinen kotiottelu pelataan 2.3. Salpahallissa.

Nyt siis parasta salibandyviihdettä tarjolla ihan ilmaiseksi Heinishallissa huomenna keskiviikkona klo 19. Paikalle toivotaan kannustusjoukkoja katsomon täydeltä.