Kolmannen erän hurja nousu toi pisteen

Sunnuntain LASB-Happee ottelusta odotettiin tasaväkistä vääntöä. Sellaiseksi ottelu osoittautuikin.

Ensimmäinen erä oli tasaväkinen ja lukemat 1-1. Kotijoukkueen maalintekijänä Jaakonsaaren syötöstä Aakkula. Toinen erä oli kovien rangaistusten saattelemaa. Kotijoukkueen poikkeuksellisen koviksi käyneet av-minuutit ( Joni 5+20) nostattivat katsomossa tunteita. Huomautettakoon,että tilanteessa,ei onneksi kukaan loukkaantunut pahemmin ja kovassa vauhdissa lattiatuntumaa saanut Happeen pelaaja selvisi säikähdyksellä ja jääpussilla pelikuntoon. Happee osasi taidokkaasti tilanteet käyttää hyödyksi ja vei tasaisen alkuväännön jälkeen johdon lukemiin 2-5. LASBin toisen maalin viimeisteli A-P Kohopää, T. Salokankaan syötöstä.

Kotijoukkue LASB keräsi voimansa vielä kolmanteen erään ja lähti jahtaamaan maalieroa umpeen. Ajassa 44:09 Jukka Jaakonsaari laukoi Aakkulan syötöstä kavennuksen 3-5:een. Vain puolen minuutin jälkeen lukemat olivat jo 4-5, kun Ville ja Max hääräsivät pallon Happeen maalivahdin ulottumattomiin ja verkon uumeniin. Ralfsin saadessa kaksiminuuttisen huilitauon, rökitti vastustaja armotta ja lukemat 4-6. Oranssipaidat olivat päättäneet taistella ja se näkyi. Periksi ei annettu tuumaakaan ja tästä vielä ponnistettiin Happeen maalille, jonne Max pallon toimitti Veetin syötöstä. Puoli minuuttia myöhemmin Arran puikkelehti kentän läpi ja laukoi tasalukemat erän päätöslukemiksi. 6-6- tilanteessa jatkoajalle. Happee on näissä väännöissä ollut kaudella kova, eikä pettänyt nytkään vaan hyvin äkkiä laukoi sen  kahteen pisteeseen oikeuttavan tuloksen. Ottelu päättyi vieraiden jatkoaikavoittoon 6-7.

Seuraavaksi joukkue matkaa vieraaksi otteluun NKrP-LASB 1.12.

Kun runkosarja lähestyy puoliväliä, kommentoi joukkueen kapteeni Vili Ahola

Alkukausi on lähteny vähä yskähdellen käyntii mutta peli on onneks koko ajan parantunu ja pisteitäkin ruvennu pikkuhiljaa kerääntymään.
Meiän jengi on aika nuori mut yksilötaitoa löytyy silti todella paljo. Peli on ollu aika ailahtelevaa eli pitäs löytää siihe tasasuutta että pystytää koko ajan pelaa omalla tasollamme. Viime aikoina ollaan kyllä kehitytty joukkueena tässäkin paljon ja palaset rupee loksahtelee omille paikoillee.

( Lue Vilin hastattelu kokonaisuudessaan täältä)

Aakkula 2+1

Salonen 2+0

Jaakonsaari 1+1

Kohopää1