B-Junioreiden valmennustiimi julki

LASBin B-junioreiden valmennustiimi on muodostettu.

Joukkueen pääkäskijänä toimii aiemmin Kouvolan Susissa ja Lappeenrannan NSTssä valmentajana toiminut Sami Mäkinen (kuvassa). Samilla on laaja kokemus sekä juniorien SM-tason että aikuisten 2-divisioona valmennuksesta. Pelaajaurallaan Sami on pelannut junioreiden SM-sarjaa sekä Susissa että NSTssä sekä aikuisten 2-divaria Susissa.

Kouvolan urheiluakatemiassa valmentajana toimiva Sami odottaa tulevaa kautta, ja uutta ympäristöä, erityisellä mielenkiinnolla

Mielenkiintoinen haaste täysin uudessa ympäristössä. Odotan innolla valmentamista Petrin ja Thomaksen kanssa. Erityisen mielenkiinnon ensi kauteen tuo tilanne, että en tunne pelaajista käytännössä ketään. Päästään rakentamaan ensi kausi täysin puhtaalta pöydältä.

Sami saa tuekseen vahvaa Lahtelaista salibandyosaamista kun sekä Thomas Salokangas (kuvassa) että viimekaudella Pelicans SBn C1-junioreja valmentanut Petri Partanen toimivat valmennustiimissä.  Pelaajien fyysisten valmiuksien kehittämisestä vastaa LASBin liigajoukkueenkin kunnosta huolta pitävä Jaakko Kivelä.

 

LASBin junioritoiminnan kehittämisestä vastaava Teemu Varis kommentoi Samia, ja koko valmennustiimiä, seuraavin sanankääntein

Saamme Samin myötä yhteisöömme lisää lajitietämystä ja ennen kaikkea hienon kaverin. Sami sopii erinomaisesti LASBiin arvojen puolesta. Saamme hänestä osaajan kehittämään pelaajiamme ja auttamaan heitä kohti Salibandyliigan portteja.
LASBissa vallitseva positiivinen ilmapiiri luo imua pelaajiston lisäksi myös valmennuspuolella. Tällä ryhmällä on hyvä lähteä kohti SM-karsintoja, monipuolista osaamista riittää

 

LASBin B-juniorien try-in harjoitukset käynnistyvät jo ensiviikolla seuraavan aikataulun mukaisesti

Maanantai 22.4 / 17.15-19.45 / Heinishalli
Keskiviikko 24.4 / 17.30-19.45 / Suurhalli
Maanantai 29.4 / 17.45-19.45 / Heinishalli

Kiinnostuneiden kannattaa ottaa yhteyttä valmentaja Thomas Salokankaaseen, thomas@salokangas.fi, ‭p. 040-083 4991