Kolme pelaajasopimusta

Tomi Jerkku, Jesse Arola sekä Ralfs Orste pukeutuvat ensikaudella oranssiin.

 

Tomi Jerkku

(kuva: http://www.fbtkarhut.fi/edustus/joukkue.asp)

Päättyneellä kaudella Porin Karhujen parhaana pistemiehenä salibandyliigassa (18+15) häärinyt Tomi Jerkku (s. 1997) siirtyy LASBin vahvuuteen yksivuotisella pelaajasopimuksella. Päävalmentaja Ilja Pantzar luonnehtii Tomia seuraavasti:

Etsinnässä oli Rightin hyökkääjä joka pystyy ratkaisuihin hyökkäyspäässä ja Tomilla löytyy juuri niitä ominaisuuksia joita etsimme. Hän tuo varmasti suuren lisän myös joukkueen ylivoimaan. Kokonaisuudessaan motivoitunut ja kehittyvä pelaaja jolla on hieno tulevaisuus salibandyssä.

 

Jesse Arola

(kuva: https://www.pelicanssb.fi)

Päättyneellä kaudella Pelicans SB:ssä rivessä 2-divisioonassa hirmutehoilla 30+16 pelannut Jesse Arola
(s. 1997) siirtyy LASBin vahvuuteen kolmivuotisella pelaajasopimuksella. Jessen palkintokaapista löytyy myös A-juniorien hopeamitali toissakaudelta Steelersin riveistä.

Päävalmentaja Ilja Pantzar luonnehtii Jesseä seuraavasti

Jessellä on paljon potentiaalia maalintekijänä ja ollut erittäin vahva ratkaisija niissä sarjoissa joissa on aiemmin pelannut. Uskon että hän tekee läpimurron liigatasolle heti ensimmäisellä kaudellaan.

 

Ralfs Orste

Päättyneellä kaudella LASBin A-junioreissa puolustajana pelannut latvialainen Ralfs Orste (s. 1998) on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen LASB edustuksen kanssa. Päävalmentaja Ilja Pantzar luonnehtii Ralfsia seuraavasti

Fysiikaltaan monipuolinen ja todella hyvin liikkuva puolustaja jolta löytyy oppimisnälkää. Ralfs taistelee tosissaan pelipaikasta kuuden pelaavan puolustajan joukossa.