Nuorille taitureille sopimukset

A-juniori ikäiset Matias Pietinen, Henri Stenberg ja Aatu Naskali pelaavat edustuksen oransseissa väreissä ensikaudella.

 

Matias Pietinen

Päättyneellä kauden LASBin A-junioreissa (13+14, 18 ottelua) sekä edustuksessa (6+4, 18 ottelua) esiintynyt Matias Pietinen (s. 2000) jatkaa LASBissa kolmivuotisella sopimuksella. Päävalmentaja Ilja Pantzar luonnehtii Matiasta seuraavasti:

Mappe pelasi vahvan kevään salibandyliigassa. Hän pystyy pallollisena nopeisiin ja todella oveliin ratkaisuihin ja on tehokas viimeistelijä vastustajan maalin läheisyydessä.

 

Henri Stenberg

Päättyneellä kaudella LASBin B-junioreissa, A-junioreissa (14+15, 18 ottelua) että edustuksessa (2+0, 7 ottelua) pelannut Henri Stenberg (s. 2001) on päättänyt jatkaa oranssissa paidassa kaksivuotisella sopimuksella. Päävalmentaja Ilja Pantzar kertoo Henristä seuraavaa

Henkalla on erittäin laadukas laukaus ja hän on todella vaarallinen maalintekijä. Hänen pelaamisensa on kuitenkin varsinkin viime kauden aikana monipuolistunut selkeästi ja hänen ratkaisujaan on vastustajien entistä vaikeampi lukea

Aatu Naskali

Päättyneellä kaudella Tampereen KooVee:n A-junioreissa (7+8, 20 ottelua) kapteenina pelannut Aatu Naskali on tehnyt 1+1 vuotisen sopimuksen LASBin kanssa. Aatun palkintokaapista löytyy B-junioreiden SM kultamitali toissakaudelta. Päävalmentaja Ilja Pantzar luonnehtii Aatua seuraavasti

Aatu on pallollisena taitava ja lukee peliä erittäin hyvin. Hän pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa. Nuoresta iästään huolimatta Aatu omaa vahvat kyvyt johtaa kentällisensä pelaamista