LASB ja SB Heinola yhteistyöhön

LASB ja SB Heinola ovat solmineet yhteistyösopimuksen joka koskee kaikkiaan noin 850:tä salibandyliiton lisenssillä pelaavaa pelaajaa. Kuvassa LASBin urheilutoimenjohtaja Teemu Varis ja SB Heinolan varapuheenjohtaja Jari Vastamäki lyövät ‘kättä päälle‘ syntyneen yhteistyösopimuksen merkiksi.

 

Yhteistyön ydinajatuksena on mahdollistaa nuorille salibandyn harrastaminen oman ikänsä ja tasonsa mukaisissa joukkueissa koko juniorikauden ajan sekä samalla tarjota laadukas pelaajapolku aina seurojen edustusjoukkueisiin asti.

LASBin urheilutoimenjohtaja Teemu Varis kommentoi seurojen välistä yhteistyösopimusta seuraavasti

Päijät-Hämeen salibandyn kokonaisvaltainen kehittäminen vaatii vahvaa yhdessätekemistä ja näemme että seurojen välinen yhteistyö on ainoa tapa saada kurottua maan kärkiseurojen etumatkaa kiinni. SB Heinolan toiminnan korkea laatu sekä osaaminen on ollut tiedossa jo pitkään ja vain laadukkaan yhdessätekemisen kautta voimme alueena nousta seuraavalle tasolle. Voimme oppia heiltä paljon alkavassa yhteistyössä.

SB Heinolan varapuheenjohtaja Jari Vastamäki on tyytyväinen sopimukseen ja alkaneeseen yhteistyöhön.

Yhteistyöneuvottelut etenivät nopeasti ja heti ensimmäisestä tapaamisesta alkaen neuvotteluissa vallitsi hyvä yhteen hiileen puhaltamisen meininki. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Yhteistyösopimukseen sisältyy farmiyhteistyö LASBin miesten liigajoukkueen sekä SB Heinolan 2-divisioonassa pelaavan edustusjoukkueen välillä.