P21 SM-sarja käynnistynyt yhden voiton ja kolmen tappion merkeissä

Aiemmin P21 SM-sarja tunnettiin A-poikien SM-sarjana. Sarjan nimi on muuttunut ja kuluvalla kaudella sarjassa on 14 joukkuetta. Pelin ajatus on sarjan nimenmuutoksesta huolimatta sama: pallo vastustajan maaliin useammin kuin omaan.

P21 aloitti sarjakauden 15.9. Heiniksellä. Vastassa oli Nokian Krp. Tärkeät sarjapisteet jäivät Päijät-Hämeeseen. Tiukka ottelu päättyi LASBin 10-9 voittoon.

28.9.2021 oli jälleen Heinis-hallilla tunnelma katossa. HAWKS Helsingistä teki kuitenkin kotijoukkueen illasta tuskaisan. Ensimmäinen erä päättyi 2-2 tasalukemissa. Toisen erän alussa Jere Sulander ja Matias Tuominen veivät LASBin 4-2 johtoon. Mutta sitten vastustaja otti ohjat ja peli päättyi lopulta 5-8 vieraiden hyväksi.

Oilers puolestaan oli hämäläisille tyly isäntä. Tapiolassa 4.10.2021 4.10. pelattu peli päättyi 11-6 Oilersin hyväksi. Toiveet olivat korkealla, kun pisteiden jahtaaminen jatkui Heiniksellä 6. päivä lokakuuta. Lasbin vieraaksi saapui Indians Espoosta. Katsomo oli täynnä ja musiikki soi. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua. Joukkueet aloittivat pelin rivakasti ja ajassa 04:40 Indians teki pelin avausmaalin. Kauaa ei johtoasema pitänyt. LASB tasoitti pelin pelikellon näyttäessä ajaksi 06:50. Maalin täräytti Atte Raappana Matias Tuomisen syötöstä. Mutta sen jälkeen pallo ei enää pomppinut LASBille suotuisasta. Aivan pelin lopussa kotijoukkue onnistui vielä maalinteossa. Joona Karjalainen viimeisteli komean maalin. Syöttäjänä toimi jälleen joukkueen kapteeni Matias Tuominen. Mutta tylyt numerot oli jo siinä vaiheessa naulattu tulostauluun. Peli päättyi 2-9.

Onneksi kausi on vasta alussa. Pisteitä ehtii vielä kertyä. Kotipelejä on vielä kymmenen ja lähes sama määrä vieraspelejä. Seuraava kotiottelu pelataan 27.10.2021 Heiniksellä. Tulkaa kaikki kannustamaan oranssipaidat voittoon.

– Anu Raappana / Joukkueenjohtaja