LASBin kauden 2022-2023 joukkue on valmis – Julius Lehto siirtyy uusiin haasteisiin

Viimeiset liikkuvat palaset LASBin kauden 2022-2023 joukkueen osalta ovat loksahtaneet paikoilleen ja rosteri on kasassa. Julius Lehdon matka jatkuu ensi kaudeksi toisaalle. 

Oranssipaitojen pelaajisto kokee viime kauteen nähden vielä yhden menetyksen, kun viisi kautta seurassa pelannut puolustaja Julius Lehto siirtyy muihin maisemiin ensi kaudeksi, kun uusi osoite löytyy Sveitsin suunnalta.

– Haluan kiittää koko LASBin organisaatiota menneistä vuosista ja kaikista hienoista kokemuksista, joita olen saanut kokea oranssipaidassa. Isot kiitokset myös kaikille LASB-faneille, pitäkää jatkossakin yhtä kovaa mekkalaa hallilla! Mulle avautui tähän elämäntilanteeseen upea mahdollisuus päästä kokemaan jotain täysin uutta, joten se on isoin syy minkä takia ainakin seuraavan vuoden Sveitsissä pelailen, Lehto itse kommentoi.

Lehdolle kertyi viiden vuoden aikana otteluita LASBin liigajoukkueessa 96 kappaletta, näissä syntyivät tehot 15+7=22. Hän oli myös mukana voittamassa B-junioreiden Suomen mestaruutta LASBin mukana keväällä 2017.  Kiitokset Juliukselle ajastasi LASBissa ja menestystä jatkoon!

Uutena vielä julkaisemattomana lisäyksenä joukkueen taustoille edustusjoukkueen fysiikkavalmentajaksi tulee Jarmo Törmänen Steelersistä.

LASBin joukkue F-liigan kaudelle 2022-2023

Maalivahdit:
Pasi Järvinen
Santtu Pohjonen
Petteri Vormisto

Puolustajat:
Emil Karkulowski
Tino Lindstedt
Lauri Palvaila
Miikka Pentikäinen
Ville Ranki
Julius Salokangas
Ville Suutari

Hyökkääjät:
Jesse Arola
Niko Einiö
Tatu Havula
Janne Jaanus
Jasper Juuti
Konsta Lehtonen
Jarno Pensikkala
Matias Pietinen
Joni Puolakka
Tiitus Salokangas
Joonatan Surakka
Roope Wikström

Valmennus:
Kalle Tyrkäs
Henri Vilén
Kimmo Hyttinen
Jarmo Törmänen