Lasbilaiset esiintyivät edukseen heinäkuun maajoukkueleireillä

Tiitus Salokangas ja Tatu Havula olivat mukana Suomen U23-maajoukkueen matkassa miniturnauksessa Eerikkilässä alkuviikosta ja antoivat vahvoja näyttöjä osaamisestaan. Myös maalivahti Teemu Korhonen oli Suomen U19-maajoukkueen kokoonpanossa joukkueen tuplaotteluissa Saksan U23-joukkuetta vastaan.

Suomen U23-miesten maajoukkue kohtasi 24.-27.7. pelatussa Eerikkilän miniturnauksessa Saksan miesten maajoukkueen sekä Sveitsin U23-maajoukkueen. LASBista mukana olivat Tiitus Salokangas ja Tatu Havula, ja molemmat laittoivat tiskiin kovat näytöt. Salokangas iski hattutempun Saksan verkkoon Suomen 9-7 -voitossa ja hänet palkittiin tuossa pelissä ottelun parhaana pelaajana. Sveitsiä vastaan 8-5 -voitossa syntyivät vielä tehot 1+1=2, joten kahden pelin saldo oli 4+1=5. Myös Havula pääsi otteluissa tehopisteille, kun tämä sai tililleen pisteet 1+2=3. Havulan molemmat syöttöpisteet tulivat Salokankaan maaleihin.

LASBin pelaaja oli mukana myös Suomen U19-maajoukkueen tuplaotteluissa Saksan U23-joukkuetta vastaan heinäkuun puolivälissä, kun LASBin P21- ja P18-joukkueissa viime kaudella torjunut maalivahti Teemu Korhonen oli joukkueen mukana. Hän pelasi otteluista jälkimmäisen, jonka Suomi voitti lukemin 14-1. Korhoselle merkittiin ottelussa yhdeksän torjuntaa.

Kuva: Jarmo Koskela / Petteri Laine