LASB-Alligator Malans lauantaina Tampereella

LASBin miesten edustusjoukkueen harjoitusottelut jatkuvat lauantaina Tampereella, kun joukkue kohtaa Classicin isännöimässä Players Nightissa sveitsiläisen Alligator Malansin. Viime kaudella Sveitsin liigan välieriin yltäneen Malansin riveistä löytyy myös sinivalkoista väriä.

Heti kärkeen on todettava, että tiedotuksen taustatiedot lauantain vastustajasta ovat puutteelliset. Niille, jotka hanskaavat Saksan kielen, löytyy varmasti mielenkiintoista luettavaa joukkueen kotisivuilta.

Täysin pystymetsästä ei kansainvälisiin tuuliin kuitenkaan heittäydytä, sillä LASBin valmennustiimin Miika Peltonen seurasi paikan päällä Esa Jussilan valmentaman Malansin ja viime kauden Suomen mestari Classicin ottelun perjantaina. Ottelu päättyi lopulta Classicin voittoon, mutta helpolla eivät sveitsiläiset nahkaansa myyneet.

– Moderni, ahneesti paineistava ja fyysinen, luonnehti Peltonen Malansia.

– Ja laukovat joka paikasta.

Eli hyvin pitkälti samanlainen vastustaja kuin Koovee viime viikonloppuna. Tai oikeastaan hyvin samanlainen vastustaja kuin suurin osa salibandyliigan joukkueista, jos sallitte. Jussilan lisäksi Malansin riveissä nähdään myös Jarkko Nurmela, joka on edustanut aiemmin urallaan lappeenrantalaista NST:tä sekä Joensuun Josbaa.

LASB paketoi toisen lajiharjoitteluviikkonsa perjantaina Hakkalassa, jossa ohjelmassa oli videopalaveri sekä tiivis valmistava harjoitus. Koovee- ottelu oli analysoitu ja siitä poimittu oppimateriaalia lauantaille.

– Nyt on viikon verran harjoiteltu kääntöpeliä ja sitä lähdetään parantamaan viime viikonlopulta. Mukava päästä testaamaan tasoa hieman vieraampaa joukkuetta vastaan. Meiltä on muutamia äijiä pois rivistä tai vielä toipilaana, mutta eiköhän me hyvä peli saada aikaiseksi, jutteli valmentaja Kalle Tyrkäs perjantaina.

LASBin ja Alligator Malansin ottelu alkaa Tampere Areenalla klo 14. Klo 16 kaukaloon astelee paikallisvastustaja Steelers, joka kohtaa isäntäjoukkue Classicin. Players Nightin päivälippu maksaa 10€.