M1: KrP-LASB keskiviikkona Raholassa

LASB ja Nokian KrP kohtaavat toisensa kahdesti harjoitusottelun merkeissä ennen 26.9. pelattavaa liigaottelua. Ensimmäinen ottelu pelataan huomenna keskiviikkona Tampereella.

Elokuinen harjoitusottelu KrP:tä vastaan Raholassa alkaa olla LASB:lle jo perinne. Vuosi takaperin lammilaiset hakivat ”näätien” päänahan tylyin 3-8 lukemin ja siitä alkoi upea kausi, joka päättyi liiganousuun keväällä.

Nokian KrP on kaikessa hiljaisuudessa rakentanut varsin iskukykyiseltä vaikuttavaa joukkuetta. Kirsikat kakun päällä ovat eittämättä Tampereelle palaavat Ilkka Mäkipää sekä Lasse Salminen. Mäkipää omaa pitkän historian niin Gunnersin kuin Classicin riveistä, joissa mies tahkosi yhteensä yli 300 liigaottelua. Viime kauden kokenut jässikkä pelasi Sveitsin pääsarjan Tigers Langnaussa. Lasse Salmista voisi kuvailla jopa jonkinlaiseksi kaukaloiden kiertolaiseksi, sillä syyskuussa 36- vuotta täyttävä ”pöllö” on ehtinyt edustaa urallaan useaa eri liigaseuraa niin Suomessa kuin Sveitsissäkin, tehnyt yli 300 liigamaalia ja lopettanut uransakin muutamaan kertaan. Kokemuksen lisäksi uusiutunut KrP- valmennus on hankkinut riveihinsä myös nuoruutta, kun se nosti rinkiin kourallisen omia junioreita. Viime kaudelta jatkavia ovat varmasti kaikille salibandyn ystäville tutut Henri JohanssonTommi Merto sekä maalivahti Santtu Pohjonen.

LASB esiintyi edukseen Tampereella järjestetyssä Players Nightissa viime lauantaina, kun se voitti sveitsiläisen Alligator Malansin lukemin 3-2. Harjoitusotteluissa ei pidä liikaa tuijotella tuloksia, mutta valmennusduo Petri KemppainenKalle Tyrkäs oli Malans- ottelun esitykseen aidosti tyytyväinen. Sovituissa asioissa oli tapahtunut parannusta, joten lähtökohdat keskiviikon KrP- otteluun ovat hyvät.

Nokian KrP – LASB Raholassa keskiviikkona 17.8. klo 19.00