Nokian KrP hiljensi täyden Hakkalan jatkoajalla

LASB ja Nokian KrP kohtasivat toistamiseen harjoitusottelun merkeissä keskiviikkona Lammilla ja tälläkin kertaa oranssit joutuivat toteamaan KrP:n vahvemmaksi. Ratkaisu venyi aina jatkoajalle saakka, jonka puolivälissä Henri Johansson laukoi ratkaisevan 5-6 voittomaalin. LASBin esityksessä oli paljon hyvää, mutta myös huonoa.

– Salibandypeliä ei voiteta tällä tasolla niin, että pelataan ensimmäinen 30 minuuttia huonosti ja toinen 30 minuuttia hyvin. Jokaisen pelin sisällä tulee heikompia vaiheita, mutta eivät ne voi puolta peliä kestää, kommentoi valmentaja Kalle Tyrkäs ottelun jälkeen.

LASB oli jäässä ottelun avauserän ja KrP rokotti kotijoukkuetta kolmesti. Erän ainoa LASB- maali syntyi Julius Aaltosen lavasta, kun mies pääsi nostamaan pallon maalin edestä ohi Santtu Pohjosen.

Toiseen erään oranssien peli-ilme parani ja ottelun kulku alkoi tasoittua. LASB osui erässä kolmesti Heikki HätösenVili Näverin ja Mikael Järven huudattaessa täyttä Hakkalaa. Toisen erän jälkeen ottelu oli tasalukemissa 4-4.

Kolmannessa erässä nähtiin vain kaksi maalia. Ensin KrP siirtyi 4-5 johtoon siirretyn rangaistuksen aikana, mutta hyvällä sykkeellä vääntänyt oranssi kampesi itsensä ottelun lopussa väkisin tasoihin Elmeri Saukkosen maalilla. Saukkosen maaliin namun tarjoili Hätönen, joten ajoittaista luomisen tuskaa poteneen sentterin kuiva kausi voidaan kuitata virallisesti päättyneeksi.

Tilanne oli 60- minuutin jälkeen tasan 5-5, joten joukkueet päättivät pelata päälle vielä viiden minuutin jatkoajan. Se päättyi, kuten edellä jo mainittiin, Johanssonin ja KrP:n 5-6 voittomaaliin.

– Päätettiin jätkien kanssa kopissa pelin jälkeen, että Salba- pelissä kentälle astelee alusta asti terävä LASB. Toivottavasti saadaan porukkaa katsomoon kannustamaan. Ainakin tänään Hakkalassa oli hyvä meininki. Erityiskiitos meidän kummiluokalle, joka piti katsomossa hyvin ääntä, päätti Tyrkäs.

LASB kärsi jälleen kerran poissaoloista, kun sivussa olivat Rasmus KainulainenMiikka Pentikäinen sekä Aki Syrjälä. Poissaolijoiden lisäksi Justus Kainulainen säästeli viikonlopun U19- maajoukkuetapahtumaa varten, eikä pelannut kuin puolikkaan ottelun. Syrjälän poissaoloa tuurannut nuori Konsta Lehtonen saa ottelusta puhtaat paperit. Myös LASBin ylivoimassa oli aihioita, vaikka se onnistuikin useista mahdollisuuksista huolimatta vain kertaalleen.

LASB päättää harjoitusottelunsa lauantaina Lahden Suurhallissa, kun se kohtaa Rauman Salban klo 17.