C1-pojille pronssia Tribal Cupista

Viikonloppuna 10.-11.9.2016 Westend Indiansin järjestämässä Tribal Cup 2016 salibandyturnauksessa joukkue voitti pronssia. Kaukana ei ollut kirkkainkaan, mutta aamusumuisessa Helsingissä sunnuntaiaamuna klo 9 startannut ottelu Ruskeasuolla SB Vantaata vasten ei tuonut voittoa lukuisemmista maalipaikoista huolimatta. Näin iltapäivälle jäi kamppailu Otaniemessä järvenpääläistä Panthersia vastaan. Ottelu oli tylyä katseltavaa vastustajan näkökulmasta sillä LASB nuiji vajaassa kahdessa erässä lukemat 12-0 jolloin peli keskeytettiin ja oranssipaidat saivat mitalit ja pokaalin. Tästä onkin hyvä jatkaa keskittymistä vajaan kahden viikon kuluttua alkavaan SM-sarjaan jossa heti mennään pelaamaan samana viikonloppuna la 24.9 Limingan Niittomiehiä sekä su 25.9 OLSia vastaan.