LASB vs Happee – Kainulaiset vs Kotilaiset

seuraavaksilasb_happee

LASB ja jyväskyläläinen Happee kohtaavat miesten salibandyliigan ottelussa lauantaina Lahden Suurhallissa. Kumpikin joukkue lähtee otteluun tappio alla.

Happee aloitti salibandyliigan kahdella voitolla. Sarja-avauksessa kaatui viime kevään puolivälierävastus TPS lukemin 7-5 ja viikko sitten lauantaina Koovee Tesoman uudessa palloiluhallissa 6-7. Sunnuntaina Jyväskylään saapui vieraaksi SPV, joka moukaroi Happeeta tylysti lukemin 6-14. Joukkuetta on piinannut jo viikkoja sitkeä flunssa-aalto, joka alkaa kuitenkin joukkueen kotisivujen mukaan olla jo takana päin.

Happeen pörssikärkenä viilettää maajoukkuehyökkääjä Peter Kotilainen (4+1=5), velipoika Panun peesatessa pistein 2+2=4.

LASB- leirissä kulunut viikko ei ole sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Maanantaina joukkue kävi pommittamassa Raholassa kaikkiaan 72 laukausta KrP:tä vastaan, mutta niin vain tiukasti puolustanut ja hyvin peliä kääntänyt näätälauma vei voiton. Keskiviikon harjoituksissa Juuso Mutikainen ja Matti Korhonen joutuivat jättämään leikin kesken pikkuvammojen vuoksi ja kun Mikael Järvikin joutuu huilaamaan Happee- ottelun maanantaina tulleen tällin vuoksi, on LASB- valmennuksella jälleen kerran paljon mietittävää.

LASBin Tupla- pelaaja on Tino Nivala, joka on kirjauttanut kolmeen otteluun tehot 2+2=4. Maaliin valmennus laittanee Kaapo Kettusen, sillä maanantaina torjuntavastuu oli tasavahvasta parista Pasi Järvisellä.

Happeen otteluennakko

Otteluisäntänä:

kilta_logo_rgb_2014_multiprint

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=3cJJVycDZ60″ ]