LASB C1-pojat lähellä pisteitä

C1-pojat olivat nyt neljässä pelatussa ottelussa lähimpänä pisteitä. Ensiksi espoolainen Oilers kiri pienoiseen johtoon ekassa erässä 2-4, mutta jo toisessa erässä LASB nousi puolestaan 6-4 johtoon. Toisen erän oranssipaidat voittivat 4-3. Kolmanteen erään lähtiessä LASB oli takaa-ajoasemissa 6-7 ja melko pian tuli tasoituskin.

Kun tasalukemien jälkeen kumpikin teki vielä yhden maalin ja pelikellossa oli enää muutama minuutti jäljellä oli jo hyvä syy toivoa avauspisteitä. Mutta toisin meni. LASBin saadessa YV:n pääsi Oilers kuitenkin iskemään ajassa 57:00 johtoon 8-9. Vaikka LASBilla oli vielä maalitilanteita pelin lopussa ei viimeistelyssä onnistuttu. Kuten ottelun tilastoista selviää oli torjunnat kohti Oilersin maalia 39 suhteessa LASBin 29:een; näinollen paikkoja oli mutta harmillisesti osumaprosentti jäi hieman vajaaksi.

Seuraava peli pelataan Etelä-Pohjamaalla viikon päästä (su 23.10) kun vastaan tulee Nurmon Jymy.