C1-poikien katse länteen – turkulaiset lauantaina Hakkalassa vieraina

Viime viikon tauon jälkeen SM-sarjan pelit käynnistyvät taas. Nyt C1:llä on kotiturnaus ensimmäistä kertaa Hakkalassa Lammilla lauantaina 12.11.2016 klo 15 alkaen. Sanomattakin on selvää, että kuluvalla viikolla hiotaan taktiikkaa isänpäivän aatolle TPS:ä vastaan ja pisteistä tullaan taistelemaan tosissaan.

Mielenkiintoista onkin nähdä miten Sydän-Hämeessä peli lähtee liikkeelle kun puitteet ovat taas hieman toisenlaiset Hakkalan hallissa. Pienoisena etuna se, että ko. halli toimii myös yhtenä harkkahallina. Vaikkakin TPS:llä ei ole tilillään 2 pistettä enempää, on peliin lähdettävä nöyrästi omaa pelitapaa noudattaen ja keskittyminen (focus) pitää olla kohdillaan.

Taasen on takuuvarmasti jännittäviä hetkiä luvassa oranssipaitojen toimesta; joten kannattaa tulla tsekkaamaan paikanpäälle osoitteeseen Lamminraitti 37, LAMMI.