C1-pojilla nousujohteinen kiri SC Urbansia vastaan

Keskiviikkona 16.11. Turengissa pelatussa SM C1-poikien salibandyottelussa ennakkoasetelmat olivat selvät. Kuin Daavid vastaan Goljat kun 8:nteen peliinsä valmistautunut SC Urbans oli voittanut kaikki 7 aiempaa otteluaan ja LASB puolestaan hävinnyt kaikki. Alku olikin jäätävästi SCU:n hallintaa ja 2 minuutin jälkeen isännät johtivatkin jo 2-0. Erässä LASBilla ei juuri ollut maalipaikkoja ja SCU vielä kaunisteli lukemat 5-0:aan. Toinen erä olikin jo tasaisempi SC Urbansin voittaessa sen 4-2. Viimeisessä erässä LASB pelasi parasta peliään ja sai erän 3-0 voitollaan pienen kirinkin aikaan ottelun päättyessä lopulta enää 4 maalin erolla 9-5 SCU:n hyväksi.

Puolentoista viikoin päästä sunnuntaina 27.11. LASB matkaa vieraaksi Iittalaan jossa 9:nnessä ottelussaan vastaan tulee hämeenlinnalainen Steelers.

SCU – LASB ottelun tilastot