Inkkarit vieraaksi lauantaina

B- poikien SM sarja kipuaa pikkuhiljaa kohti puoliväliä. Tulevana viikonloppuna ,tarkalleen lauantaina klo 17, Hakkalan areena tarjoaa mitä huikeimman lauantai-illan spektaakkelin,kun LASB B saa vieraaksi Inkkarit, Indians.

Ottelu on sarjassa kotijoukkueen 9. LASBin pistesaldo tällä hetkellä on 6,kun Indiansilla on 9. Indiansin sijoitus 5, ja LASB:n 10. Hyvinkin pienistä eroista vielä puhutaan ja kannatusjoukkojen tärkeys on nyt ihan MUST!

Liigan ottelutauon pelinälkää kannattaa tulla seuraamaan, sillä jännitystä ei tule puuttumaan. Kolmen viimeisen ottelun voittotahti on ollut huikeaa seurattavaa.

Poikkea siis Lauanataina 26.11. Hakkalaan..

Jos pojat osaa pelata,niin mammat osaa leipoa ja keittää mitä parhaimmat kahvit.

Vapaa sisäänpääsy.

 

Indians ennakko