C1-poikien pisteputki katkesi Helsingissä

Perjantai-iltana Helsingin Tapanilassa 9.12 pelatussa pelissä LASBin pojat kohtasivat SM C1-sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuvan EräViikingit Blackin. Pelissä ei nähty mitään salama-aloitusta sillä helsinkiläisten ensimmäinen maali tuli vasta kolmannella minuutilla. Tosin myös ErVi Blackin toinen maali osui samalle minuutille. LASBikin onnistui erän puolessä välissä maalinteossa kun oranssipaitojen maalivahti Aki Ainola #1 avasi pitkällä heitolla Henry Munnelle #21 joka nosti pallon maaliin. Isännät kuitenkin tarkoilla ja nopeilla syötöillä painoivat ensimmäisen erän loppuun lukemat 5-1:een.

Myös toisessa erässä ErVi oli LASBia vahvempi erässä tehtyjen maalien suhteen 3-2. Kun kolmanteen erään lähdettäessä isännillä oli jo 8-3 johto, alkoi ErVin puolustuksesta löytyä aina vain paremmin aukkoja ja niinpä LASB voittikin viimeisen erän maalisuhteessa 1-3. Loppukiri vain ei enää riittänyt kuromaan liian suureksi venynyttä ErVin etumatkaa kiinni ja lopuksi EräViikingit Black vastaan LASB päättyi lukemiin 9-6. Ottelun kulku tilastollisesti muistutti muutaman viikon takaista kohtaamista sarjakärki SC Urbansin kanssa jossa SCU ensimmäisessä erässä pääsi reiluhkoon johtoon ja sen jälkeen varmisteli että vastustaja pysyy takana. Sitävastoin viikko sitten LASB pystyi neljän maalin takaa-ajoasemista nousemaan tasoihin porilaista Karhut joukkuetta vastaan. Mutta tällä kertaa kävi niin että perjantai-illassa LASB ei vain pystynyt haastamaan helsinkiläisiä salibandytaitureita heidän kotiluolassaan Mosahallilla.

Ottelun tilastot

Seuraavalla viikolla LASBilla onkin tuplakotipelit Hollolassa kun Limingan Niittomiehet (LNM) tulee vieraaksi lauantaina 17.12 klo 13 Koskihalliin sekä OLS sunnuntaina 18.12 klo 13 Salpahalliin.