30.12. pelattavan LASB-Classic ottelun keskiössä ovat lapset ja perheet

Salibandyliigan avauspuolikas on takana päin ja perjantaina alkaa niin sanotusti kevätkierros, jonka aikana jo syksyllä kohdatut joukkueet kohdataan toistamiseen. LASBin kevätkierroksen avausvastustaja on viime kevään Suomen mestari Classic.

Ottelutapahtuman keskipisteessä ovat lapset ja perheet, joten LASB tarjoaa kaikille alle 16- vuotiaille vapaan sisäänpääsyn otteluun. EBN- Areena järjestää lapsille toiminnallista liikuntaa, ottelussa on jaossa viisi lippua Robinin maaliskuussa Katu-Klubilla järjestettävälle keikalle sekä lisäksi arvotaan kaksi Launeen Prisman lahjoittamaa uudenvuoden herkkukoria. Suurhallilla on mahdollisuus myös testata laukausta vetotutkaan. Erätauoilla seuran kerhojuniorit pelaavat näytösottelun ja esittelevät taitojaan rankkuskabassa.

Itse ottelussa kaukalossa kirmaavat Classicin kuusi tuoretta maailmanmestaria sekä huhujen mukaan mahdollisesti myös liigadebyyttiään odottava Jarkko Nieminen. LASB puolestaan marssittaa kotikaukaloon tulevaisuuden tähtensä Rasmus ja Justus Kainulaisen johdolla.

Hauhon Liikenne järjestää otteluun fanibussin. Ilmoittautumiset Rami Niemiselle tekstiviestillä (oma nimesi ja mistä hyppäät kyytiin).

Aikataulu:

16:35 Hauho linja-autoasema
17:00 Tuulonen Nesteen pääty
17:15 Lammi linja-autoasema
17:25 Hämeenkoski Koskikartano
18:00 Lahti

Hinnat:
12€ Hauho
10€ Tuulos / Lammi
8€ Hämeenkoski

Rami Nieminen
puh. 044 574 8940
rami.nieminen@hauhonliikenne.fi

hauhon_liikenne_logo_pieni2

Ottelun tarjoaa:

HAKEYHTYMÄ KANKAANMÄKI

LASB – SC Classic Lahden Suurhallissa 30.12. klo 18.30