C1-pojille murskatappio Espoossa

Perjantai-iltana Espoossa 20.1. pelatussa pelissä oli LASBia vastassa Oilers. LASB oli runkosarjan ensimmäisellä kierroksella lokakuussa hävinnyt kotonaan niukasti Oilersille lukemin 8-9. Niinpä jälleen oli ennakkoasetelmat varsin luottavaiset että LASB pystyy haastamaan espoolaiset. Tosin sekin tiedettiin, että edellisellä viikolla Steelersiä vastaan pelatun lopputulemana oli että ykköskentän Miika Rinne #97 sekä Veeti Parkkinen #70 joutuivat olemaan poissa pelistä loukkaantumisten takia.

Oilers aloittikin räväkästi ja vasta kun noin minuutti oli pelattu sai kotijoukkue ensimmäisen osumansa. Myöhemmin ensimmäisessä erässä vierasjoukkueen puolustus alkoi pettämään jo siinä määrin, että pahimmillaan espoolaiset johtivat jo 7-1. LASB sai kuitenkin tehtyä ryhtiliikkeen ja onnistui vajaassa kahdessa minuutissa 3 kertaa maalinteossa. Näin ensimmäiselle erätauolle lähdettiin siedettävimmissä lukemissa 8-4 ja hyvällä syyllä näytti siltä, että LASBin nousu oli alkamassa.

Myös toisen erän alku oli jo 6 sekunnin kohdalla kylmää kyytiä LASBilaisille kun Oilers siirtyi 9-4 johtoon. Positiivista kuitenkin oli että LASB pystyi kuittaamaan LASB 02 joukkueesta lainassa olleen Eemeli Keinäsen #34 toimesta kavennuksen lukemiin 9-5. Kumpikaan joukkue ei enää onnistunut maalinteossa ja niinpä viimeiseen erään LASBilla oli edelleen tuo 4 maalin takaa-ajoasema.

Nyt kolmannessa erässä ei enää nähtykään Oilersilta salama-alkua, mutta samalla kun LASB yritti kiriä Oilersin etumatkaa kiinni niin Oilers löi yhä enemmän kapulaa rattaisiin ja lopulta tyrmäsi LASBin kolmannessa erässä 5-0. Näinollen espoolaiset kuittasivat voiton reilulla 9 maalin erolla lukemin 14-5.

Ottelun tilastot

Seuraava LASBin peli on kotipeli Koskihallissa Hämeenkoskella lauantaina 28.1. klo 15 jossa vastaan asettuu Nurmon Jymy.

ESS.fi artikkeli