B-pojat pirteällä ilmeellä Spiralhallissa

Sunnuntain iltamatsiin Tampereelle matkusti pirteä joukkue kannattajineen. Ensimmäinen erä oli selkeästi LASB:n. Lukemat 0-3 taululla antoivat osviittaa ottelun luonteesta. Toisessa erässä joukkue kompastui omiin virheisiin,otti muutamia jäähyjä ja niistä vastustaja rankaisi oitis. Kolmanteen siirryttiin 3-6 asemissa. Kolmas erä oli taas LASB:n sanelema. Joukkue löysi rennon tekemisen pelistä ja toteutti sitä kautta sovittua kuviota.

Maaleja sateli KooVeen verkkoon ja Kaukajärven MC Donaldsille asteli voitokas joukkue. Loppulukemat LASB:lle 5-12. Peliväsymyksestä ei puhettakaan.

Kotimatkalla kiitosta jaettiin hyvästä lopputuloksesta. Erityismaininnan sai kapteeni Mustjoki.

Elmon 4+3 tehot nosti kundin pistepörssin kärkimieheksi 47 pisteeseen. 23 maalia ja 24 syöttöpistettä.

Ottelun 9 maalia kirjattiinkin tehokentän nimiin. Muut pistemiehet Arttu 3+3,Joni 0+2, Atte 1 ja Niklas 1.

Kakkos ja kolmoskentän peli oli myös ilahduttavaa. Arran 2, Aku 0+2 ja Ville 1.

Harmittava tappio tiikereille pudotti joukkueen monta sijaa ja nouseminen on työläämpää. Tunnollisella työllä se kumminkin on tehtävissä ja nyt ollaan mukavasti pudotuspeliviivan yläpuolella.

Tuleva viikonloppu hiihdellään ja luistellaan, mutta sen jälkeen katseet onkin jo tuplaviikonlopussa. 11. ja 12.2 pelataan Hämeenlinnassa ja kotiareenalla.

Sarja on tasainen ja jokainen piste on ansaittava.