SPV vei voiton – Vilénille liigauran avausmaali ja Puolakalle avauspiste

TULOSKUVA_LASB-SPV

LASBin paluu Elenia areenalle ei sujunut ihan sillä tavalla, kuin joukkue olisi sen halunnut sujuvan. SPV haki Hämeenlinnasta kaksi sarjapistettä lukemin 3-9 (2-2, 0-3, 1-4) ja venytti oranssien tappioputken kolmeen. Kauaa ei tappiota auta harmitella, sillä joukkue kohtaa heti sunnuntaina M-Teamin Helsingissä.

Viimeisestä kymmenestä ottelusta vain yhdessä LASB on onnistunut maalinteossa ensimmäisenä (Salba-LASB 20.11.2016), joten lienee sanomattakin selvää, että ottelun alut ovat tällä hetkellä ongelma. Ja niin oli SPV- ottelussakin. Pelikello oli ehtinyt aikaan 6.15, kun vierasjoukkue oli latonut pallon jo kaksi kertaa Kaapo Kettusen selän taakse. LASB onnistui kuittaamaan SPV:n johdon vielä ensimmäisessä erässä Henri Vilénin liigauran ensimmäisellä sekä Vili Näverin läpiajomaalilla, mutta toisessa erässä SPV karkasi jo 2-5 johtoon. Näverin maaliin syötön antoi Joni Puolakka, jolle piste oli ensimmäinen salibandyliigassa.

LASB sai kolmannen erän alkuun ylivoimamahdollisuuden, mutta ei onnistunut hyödyntämään sitä. SPV sen sijaan hyödynsi omat paikkansa ja karkasi jo ratkaisevaan 2-7 johtoon Mikko Kohosen ja Ville-Pertti Kuuselan maaleilla. Rasmus Kainulainen tyylitteli kauniin 3-7 kavennuksen Jarno Mäkisen syötöstä ajassa 55.22, mutta sen lähemmäksi LASB ei enää päässyt. SPV onnistui ottelun lopussa vielä kahdesti tyhjiin, joten Peliveljille varsin selvä ja ansaittukin voitto.

Tappio ei vaikuttanut LASBin sijoitukseen sarjataulukossa, sillä se on edelleen karsintaviivan alapuolella 11 pisteellä. Kilven kiillottamisen paikka on heti sunnuntaina, kun LASB matkustaa Helsinkiin M-Teamin vieraaksi.

Ottelun tilastot

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=nxhXLyqtPS8″ ]

 

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=-wcOZLMWiB4″ ]