M-Team otti revanssin Pasilassa

LASB kärsi harmittavan tappion sunnuntaina Helsingissä, kun M-Team otti revanssivoiton lukemin 11-5 (1-2,3-2,7-1). Ottelun tulos tasoitti sarjan häntäpäätä, jossa neljä joukkuetta on nyt kolmen pisteen sisällä.

Sunnuntain urakkaa ei helpottanut se, että U19- maajoukkueessa Suomea edustaneen Justus Kainulaisen lisäksi myös LASBin ykköstykki Tino Nivala joutui jäämään sivuun ottelusta. Nivalan poisjäänti olisi kova isku mille tahansa liigajoukkueelle, eikä tuskaa helpota se, että mies joutuu huonoimmassa tapauksessa huilaamaan koko loppukauden. LASB- valmennus kasasi kakkoskentän hyökkäysketjuksi B-poikien SM- sarjaa dominoivan kolmikon Elmo Lavonen – Joni Puolakka – Arttu Tolonen, joka suoriutuikin illasta puhtain paperein.

– Meillä on nyt menossa vähän vaikeampi vaihe, mutta kyllä me edelleen luotetaan tähän meidän juttuun. Tällä viikolla luvassa on tavallisesta poikkeavaa ohjelmaa ja yritetään sitä kautta herätellä niin pelaajia kuin valmennustakin. Haluan pyytää vielä anteeksi molempien joukkueiden pelaajilta sekä katsojilta pressin lausuntoani, joka karkasi tappion tunnekuohuissa. Meillä on sarjan paras kotiyleisö, jota oli paljon paikalla Pasilassakin ja jonka toivon sydämestäni saapuvan katsomoon jatkossakin ja myös viihtyvän koko ottelun ajan, kommentoi LASBin valmentaja Petri Kemppainen.

LASBin onnistujia Pasilassa olivat Rasmus (1+2) ja Roope Kainulainen (2+1) sekä ensimmäisen liigamaalinsa viimeistellyt Juuso Kainulainen (1+0).

LASB pelaa seuraavan ottelunsa ensi sunnuntaina, kun se matkustaa Vantaan Energia Areenalle EräViikinkien vieraaksi.

Ottelun tilastot

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=jma9FwoyjnM” ] [gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=lV2cr9-bY0E” ]