14. Steelers- derby lauantaina

LASB ja Steelers polkaisevat historian 14. paikallisderbyn käyntiin lauantaina Hämeenlinnan Elenia Areenalla klo 17. Otteluparista on muodostunut salibandypiireissä käsite, eikä suotta. Viime keväänä joukkueet pelasivat ikimuistoisen Divarin finaalisarjan ja ovat houkutelleet katsomoon jo 11 kertaa yli tuhat katsojaa.

Tiedotus ei aio tällä kertaa luetella joukkueiden matkaa tämän kauden salibandyliigassa tai luetella joukkueiden tehokkaimpia pelaajia, koska sillä ei ole tänään mitään merkitystä. Ei ole koskaan ollut. Jo ensimmäisestä 29.9.2013 pelatusta derbystä lähtien leirien välillä on ollut kitkaa ja jännitettä, jonka alle sen astiset edesottamukset hautautuvat. On vain peli, kaksi joukkuetta ja pallo. Ja on suomalaisen salibandyn paras yleisö.

Ja parempi voittaa, aina.

Steelers – LASB Hämeenlinnan Elenia Areenalla 25.2. klo 17

Jos derbyhistoria kiinnostaa, niin siihen voi tutustua alla olevista linkeistä.

Steelersin ennakko (Sihvonen&Kemppainen)

Pääkallon paketti viime kevään finaalisarjasta maalikoosteineen

LASB nousee liigaan. Tunnelmapaloja ratkaisevasta 5. finaalista (Google- haulla “LASB nousee” löytyy paljon viime kevään tarinaa ja tunnelmaa)

Koosteita viime vuosien maukkaimmista maaleista löytyy Steelersin Facesta

Derbyt tilastoina (syksyn liigaottelu puuttuu)