Häikäilemätöntä touhua …LASB-B rohmusi toistamiseen pisteet sarjakärjeltä

Monenmoisien hankaluuksien kanssa kamppaillut joukkue ja valmennus voisivat katsoa peliin. Voittaa nyt sarjakärki jo toisen kerran!!

Näin kumminkin pääsi käymään ja paikka kuuden joukossa on taas paremmassa valossa. Säälipleijareihin ei hinkua ole.

Ottelun ensimmäinen erä voidaan unohtaa saman tien. Meni herätessä ja katsellessa, millaisen ilmeen vastustaja kehittää. Toiseen erään tultiinkin jo kovaa ja ihan eri tasolla . Kolmas kulki samaa rataa. Oltiin jo valmiina jatkoaikaan,kun 59:56 osui se tärkeä laukaus verkkoihin ja voitto oli likimain siinä. Viimeiset neljä sekuntia katsomossa tuntui minuuteilta,kunnes ottelukello soi ja siinä se oli tulostaululla: 5-6 lukemat LASB:lle.

Ensimmäinen erä Classicille 2-0. Toisen vei LASB 1-3 ja kolmannen LASB 2-3.

Maalintekijöinä Elmo huikeat 3, Jonille 0+2, Niklas 0+2, Mappe, Luke ja Make yhden maalin miehinä  ja Kallelle 0+1. Valmentaja oli tyytyväinen kaikkien kolmen kentän peliin. Pystyttiin pelaamaan ehjä 60 minuutin peli. Wilille muutama herkullinen torjunta ja pelastus tiukassa paikassa. Joukkueen kuopus Luukas Lehti avasi maalitilastonsa ja pelasi kauden parhaan ottelunsa. Ei se koko,vaan suuret teot! Kymmenen pistettä Lukelle. Myös Markus pelasi hyökkäyksessä ja laukoi maalin. Nuoremman ikäryhmän, eli 2000-syntyneitten kehitys on viimeaikoina ollut silminnähden huimaa.

Koko joukkueelta kurinalainen näytös. Vastustaja oli hyvä. Samanlaista taistelua on odotettavissa tulevan viikon lauantaina,kun pelataan se runkosarjan viimeinen. TPS saapuu Hakkalaan.

Sunnuntai vielä herkutellaan näillä fiiliksillä. Maanantaina palataan tekemisen ääreen Koskelle.

Ottelun tilastot