C1-pojat taistelivat SM-sarjan päätöspelissään

Sunnuntaina 19.3. pelatussa pelissä kotijoukkue LASB kohtasi sarjataulukossa kolmantena olevan Classicin. Kotijoukkue oli valinnut pelipaidakseen SM-karsinnoissa käyttämänsä mainoksettomat paidat. Ensimmäinen erä oli tasainen joukkueiden kesken ja LASBillakin hyökkäykset kulkivat, mutta kun tamperelaiset saivat viimeisteltyä 3 maalia eivät oranssipaidat päässeet yllättämään maalivahtia kertaakaan.

Toisessa erässä Classicin paine kasvoi, mutta toisaalta LASB löysi myös maalijyvän ja erä tasattiin 3-3 jolloin kolmanteen erään lähdettiin takaa-ajoasemista 3-6.

Kolmannen erän alkupuolisko alkoi kuitenkin Classicilta vahvasti ja se kasvatti johtoaan peräti neljällä maalilla lukemiin 3-10. Tämän jälkeen LASB otti aikalisän. Tosin tamperelaisilta kajahti vielä heidän viimeinen maalinsa 3-11:een. Tämän jälkeen pelin kolmesta viimeisestä maalista vastasikin kotijoukkue kaventaen ottelun loppulukemat 6-11:een lopulta tiukan väännön päätteeksi. Vaikka ennakkoasetelmat Classicin kaatamiseksi eivät lieneet vahvat niin ainakin LASB 01 -joukkueen pojat antoivat kaikkensa kentälle ja yritystä loppuun saakka riitti.

Ottelun tilastot

Pitkä matka syyskuun lopusta maaliskuun puolenvälin yli on kuljettu ja 22 peliä on pelattu. Pataan LASB sai 19 kertaa, 2 kertaa pelattiin tasuri ja  1 kerran voitettiin. Monenlaista tunnetta, mieltä ja ajatusta niin pojilla kuin vanhemmillakin on ollut, mutta nyt kaikki saadaan olla tätäkin kokemusta rikkaampana kun päästiin ikäluokan 12 parhaimman joukkueen kanssa kisaamaan tässä jalossa reikäpallopelissä.

Kun liiton SM-sarja on nyt pelattu LASB 01:n osalta, osallistuu joukkue vielä 27.-28.5.2017 Helsinki Junior Challenge -turnaukseen kauden päättävänä pelitapahtumana.