B-pojat: Ensimmäisestä välierästä työvoitto

B-pojat matkasivat perjantaina Tampereelle Classicin vieraiksi. Nämä näppylähanskat valmennuksen takataskussa aiheutti hieman hämmennystä tuomaristonkin keskuudessa. Työhanskojen merkitys on ollut symbolinen. Ottelupaikalle saavutaan tekemään töitä ja sitä varten ne ennen pudotuspelejä jaettiin.

Arjen päätteeksi kundit jatkoivat sitä uhrautuvaa ja tasokasta peliä, mitä on viime aikoina oranssipaidoilla nähty.

Ensimmäinen erä painettiin 1-4 lukemiin. Erän maalit Elmo 2, Juppe ja Arran. Toisen erän alussa tuli hienoinen notkahdus,kun langettiin jäähypenkille. Paine kestettiin ja alivoima piti. Erän lopussa Juppe otti pariminuuttisen ja Hämäläinen joutui rankkaritilanteessa torjumaan Pietilän vedon. Joni Puolakka vielä nakutteli samalla av:lla yhden maalin ja erän loppulukemiksi 2-6. Classic tuli kolmanteen erään voimalla ja saikin kavennettua kahdella maalilla. Tohtori Tolonen päätti  kaivaa omat lääkkeet esiin ja loistokkaalla työllä laukoi reiluun kahteen minuuttiin kaksi osumaa.

Classic hävisi myös huutoäänestyksessä.. LASB:n kannattajajoukko oli taas mieletön! Vastaavaa hurmosta yleisössä on nähty aiemmin vain Sysmässä BandyBoys-88:ien lehtereillä. Vamilyn ei auttanut  muu kuin yrittää kaivella sitä kuudetta pelaajaa omasta rosterista,ottamalla maalivahti pois ja saikin yhdella maalilla kaunisteltua loppulukemia. Ottelu päättyi LASB:n voittoon 5-8.

Torjunnat Jääskeläinen 25- Hämäläinen 13

LASB:n karvaus-ja pulustuspeli näyttää hyvältä. Hämälinen torjui toisessa erässä Pietilän rankkarin.

LASB kiittää oranssia kuudetta pelaajaa, yleisöä, jota oli näinkin hankalaan aikaan järjestettyyn arkipeliin päässyt suunnaton joukko.

OTTELUN TILASTOT

Sunnuntaina pelataan Salpahallissa toinen välierä ja LASB:lla on tilaisuus ottaa se finaalipaikka klo 18:30 alkavassa ottelussa. Classic on kova joukkue, eikä vastustajaa tule aliarvioida. Peliin ei astella sunnuntainakaan takki auki,vaan perjantain voitokas ottelu on nollattu hyvillä yöunilla ja keskittyminen on alkanut.

Salpahalliin odotetaan kauden suurinta yleisöä.

Voitolla varma mitali. Häviöllä maanantain ratkaisupeli, joka olisi  tutussa Spiralhallissa klo 18:30. Siispä sunnuntaina kotiyleisö paikalle!  Ääntä halliin, niin saadaan aloittaa keskittyminen kultajahtiin!

Kahdella häviöllä edessä on pronssiottelu. Pronssiottelu on kerrasta poikki. Finaali ratkotaan paras kolmesta, joten yksi kotiottelu olisi siinä tapauksessa edessä.

Tervetuloa Salpahalliin Sunnuntaina klo 18:30

Kannustetaan meidän kundit kultaan!!

Liput 5€. Alle 18-v ilmaiseksi.