B-pojat runnoi tärkeän työvoiton palmusunnuntaina- Paikka finaaliin!

LASBin B-pojat pelasivat sunnuntai-iltana yleisölle mahtavan ottelun. Kanttiinin pääsiäsinoidat olivat tehneet taikansa ja pojille jäi se taian toteutus. Väkeä oli saapunut ennätysmäärä , 345 katsojaa!!  Usko Hämeen nuoreen joukkueeseen on kova!

Classicin paine oli tiedossa, sillä LASBilla oli voitto alla.  Jatkoon kahdella voitolla. Liekö se painanut kotijoukkueen pelissä. Ensimmäinen erä Classicille 1-3. C tuli voimalla otteluun ja karkasi äkkiä 1-5 johtoon.  LASB otti aikalisän ja sai kuin saikin peliin uuden ilmeen. LASB voitti toisen erän maalein 4-2 ja kolmanteen lähdettiin hermoja raastavissa tasalukemissa 5-5.

Ottelun loppulukemat 9-6. Yleisö mylvii!!! LASB tekee historiaa nappaamalla SM-mitalin! Väri selviää pääsiäisen jälkeen,mutta nyt saa juhlia!

Sarjan kankeasta alusta huolimatta ollaan päästy yli tavoitteen. Paineet on pois ja peli on rentoa. Pojat on imeneet kaiken valmennuksen tarjoilun ja Kallen opin. Tästä on hyvä jatkaa. Mitali on varma!

Vastaan kultataistoissa tulee Oilers. Ensin käydään kylässä ja sitten pelataan kotimatsi.

LASB B-pojat kiittää yleisöä,joka kannusti ihan loppuun saakka ja mieletön! LASB kiittää Classicia huimasta välieräsarjasta ja toivottaa onnea pronssiotteluun!

Ottelun tilastot

RAPORTTI

MATKA JATKUU. OLE MUKANA MENESTYSTÄ. TULE B-poikien peliin!!