LASB ja RSS Panthers perustavat yhteisjoukkueet A- ja B- tyttöihin

 

 

 

 

 

LASB ja riihimäkeläinen RSS Panthers perustavat yhteistyössä sekä A- että B- tyttöjen kilpajoukkueet kaudelle 2017-2018. Yhteisjoukkueiden tavoitteena on mahdollistaa tytöille pelaaminen oman ikäluokan kilpailukykyisessä joukkueessa.

Salibandyliiton hallitus hyväksyi 28.4.2017 pidetyssä kokouksessa yhteisjoukkuemääräykset, joissa todetaan mm. näin:

Yhteisjoukkue mahdollistaa pelaajakehitystä ja pienentää drop out -kehitystä, kun A – C -junioreiden peluuttaminen on mahdollista kahden eri seuran joukkueista muodostetussa yhteisjoukkueessa. A-poikien SM-sarjaan ja A-poikien 1. div. loppusarjaan ei ole mahdollista osallistua yhteisjoukkueella.

 Yhteisjoukkue toimii toisen yhteisjoukkuetta koskevan Yhteisjoukkuesopimuksen solmineen seuran alaisuudessa. Tällä seuralla on vastuu joukkueen toiminnasta. Yhteisjoukkueessa ei saa pelata rinnakkaisedustuspelaajia. Yhteisjoukkueen toiminta käsittää yhden sarjakauden, eikä sitä voida perustaa vain erilliseen yksittäiseen kilpailuun tai sen karsintaan osallistumiseksi.

A- tyttöjen vastuuseurana toimii LASB ja B- tyttöjen RSS Panthers. Kumpikin joukkue lähtee tavoittelemaan SM- sarjapaikkaa loppukesän karsintoihin.

Lisätietoja antavat:

A-tytöt: vastuuvalmentaja Kai Vitie p.0405477175 ja valmentaja Tero Stenholm p.0503049735

B-tytöt: vastuuvalmentaja Jarkko Salin p.0400832877