LASB ja Grano sopivat yhteistyöstä kaudelle 2017-2018

LASB on solminut mittavan yhteistyösopimuksen sisältöpalveluita tuottavan Granon kanssa. Sopimuksen myötä miesten edustusjoukkueen kaikki painotuotteet valmistetaan Granon toimipisteissä ja yhteistyö tulee näkymään isosti Suurhallin kotiotteluissa.

– Olen sopimukseen erittäin tyytyväinen. Suurena toimijana Grano pystyy toteuttamaan meidän toiveemme ja heidän käden jälkensä tulee näkymään vahvasti ensi kauden kotipeleissä. Arvostan myös paikallisuutta ja asioiden helppohoitoisuutta. Edustusjoukkueen taustoilla mottona on ollut, että teemme asiat joka vuosi edellistä paremmin ja tämä diili vahvistaa osaltaan sitä ajatusta, kommentoi LASBin toiminnanjohtaja Mika Virtanen sopimusta tuoreeltaan.

Grano toimii 23 paikkakunnalla ja se työllistää yli 900 ammattilaista. Lahden toimipiste sijaistee Laatukadulla Renkomäessä.

– Suoraan sanottuna vaikutuin, kun vierailin tuotantotiloissa. Vähän sellaista poikamaista jännitystä on ilmassa sen suhteen, miltä ottelutapahtumat ensi kaudella näyttävät. Luvassa on ”meillä tehdään mestareita”- teemaa mukaillen suurkuvatulosteita, kausikirjaa, kausikorttia, pääsylippua ja metritolkulla oranssia kangasta, myhäili Virtanen.

Granon lisäksi myös lahtelainen Kustom Promotion on vahvasti mukana LASBin ottelutapahtumien toteutuksessa.

Granon kotisivut