ZUPTicket LASBin sähköisen lipunmyynnin kumppaniksi

Miesten salibandyliigassa toista kauttaan käynnistelevä LASB ja mobiilimyyntiin erikoistunut ZUPTicket ovat sopineet yhteistyöstä kaudelle 2017-2018. Jatkossa Suurhalliin pääsee kätevästi ja jonottamatta ennakkoon ostetulla mobiililipulla.

– ZUPTicketin softassa on paljon seuraa hyödyttäviä ominaisuuksia, mutta ennen kaikkea se on luotu palvelemaan urheilutapahtumien katsojia. Palvelun myötä olemme luoneet muutamia uusia tuotteita lipunmyyntiin ja tulemme luomaan niitä jatkossa lisää. Ottelulippujen lisäksi palveluun saa myyntiin mm. fanituotteita, avasi toiminnanjohtaja Mika Virtanen.

Mobiilimyynnin lisäksi LASBin otteluihin pääsee jatkossa pankkikortilla sekä edellisvuosien tapaan myös käteisellä.

– Maksupääte on meille kuluerä, mutta haluamme katsojien viihtyvän otteluissamme. Panostamme jatkossa vahvasti ottelutapahtuman viihtyvyyteen ja helppouteen, päätti Virtanen.

LASBin kauden 2017-2018 kausikortit ja otteluliput löytyvät ZUPTicketin kotisivuilta. Hinnat sisältävät ZUPTicketin käsittelykulut.