LASBille tärkeät pisteet Raumalta

LASB vieraili sunnuntaina viime kauden Play out vastustajan Rauman Salban luona. Ottelu päättyi lahtelaisten 4-7 voittoon. 

LASB tuli otteluun todella väkevästi ja ensimmäinen erä oli selkeästi oranssien. Toisen erän alkupuoliskolla LASBille tuomittiin rangaistuslaukaus, minkä Salba maalivahti Teemu Kortelainen onnistui torjumaan. Myöskään rankkarin jälkeinen ylivoima ei tuottanut tulosta. Salba sai selvitystä alivoimasta selvästi lisää virtaa peliinsä, kun LASB puolestaan passivoitui. 

-Joukkue meni jonkunlaiseen suojautumismoodiin. Alettiin roiskimaan ja puolustamaan, kommentoi LASBin päävalmentaja Teemu Varis ylivoiman jälkeistä toista erää.  

 Kolmas erä oli LASBilta kypsempää pelaamista.  Salballe tarjoutui kolmannen erän puolessa välissä välittömästi LASBin 3-5 maalin jälkeen tilaisuus päästä peliin mukaan, kun Tuure Ailion maila osui aloitushässäkässä Salban Janne Hyvöstä kasvoihin. LASB taisteli alivoiman hyvin ja Salba ei onnistunut maalinteossa kuin kertaalleen. Lopussa Ailio kaunisteli lukemia vielä kahteen otteeseen. 

LASBin maaleista vastasivat Ailio uran ensimmäisellä hattutempullaan Salibandyliigassa. Tulitukea antoivat Justus Kainulainen, sekä Lauri Palvaila, jotka takoivat kaksi maalia mieheen. Palvailalle maalit olivat liigauran ensimmäiset. 

LASBin seuraava ottelu on ensi Sunnuntaina 22.10 Lahti Energia –areenalla (Lahden Suurhalli) kello 18:30. Tervetuloa! 

Ottelun tilastot 

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=_lMKls7RND0″ ]