LASB murensi Oilersin ja jatkaa cupissa

LASB vieraili maanantaina Espoossa hyvin kautensa aloittaneen Oilersin vieraana. Ottelu päättyi oranssien 4-9 voittoon. Kotiin tuomisina oli kahden sarjapisteen lisäksi myös Suomen Cupin jatkopaikka.  

Oilers aloitti ottelun väkevästi siirtyen jo kahden minuutin jälkeen johtoon. Ensimmäisen erän alkupuolisko meni muutenkin vahvasti Espoolaisten hallinnassa, mutta jälleen upeasti pelannut Kaapo Kettunen oli mies paikallaan. LASB onnistui erässä kahdesti maalinteossa ja paransi peliään erän edetessä. Toisessä erässä LASB onnistui kahdesti. Oilersilla oli omat paikkansa, mutta LASB maali pysyi koko toisen erän puhtaana.  

Kolmas erä alkoi vauhdikkaasti, kun molemmat joukkueet maalasivat jo ensimmäisen minuutin aikana. LASB pelasi rohkeasti ja kypsästi läpi kolmannen erän. Casper Pfitzner kavensi eron kahteen maaliin vain sekunti sen jälkeen, kun LASBin jäähy päättyi. Sitä lähemmäs Oilers ei kuitenkaan päässyt. LASB takoi taululle 3-8 lukemat, minkä jälkeen Oilers aloitti eron kirimisen ilman maalivahtia kahdeksan minuuttia ennen ottelun päättymistä. Espoolaiset onnistuivat kertaalleen ilman maalivahtia, kunnes Joonatan Surakka löi loppuniitin tyhjään nuottaan.  

LASBin maaleista vastasivat Kainulaisen veljekset, Tuure Ailio, Tino Nivala, Matti Korhonen sekä Surakka.  

Suomen Cupissa LASBin seuraavaksi vastujakasi arvottiin Etelä-Suomen kakkosdivaria dominoiva Kirkkonummen Rangers. Runkopelipäivä ottelulle on 25.11.  

LASBin seuraava liiga kamppailu pelataan 11.11 kello 17.00, kun vahvassa iskussa oleva Indians saapuu Lahteen. Tervetuloa!

Ottelun tilastot

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=TB6rTMrWQk8″ ]

 

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=zmvcM8oEA24″ ]