LASB saa vieraakseen sarjan kuumimman joukkueen

LASB palaa sunnuntaina kotiyleisön eteen, kun sarjataulukon neljäntenä majaileva viime kauden hopeamitalisti EräViikingit saapuu Lahti Energia -areenalle.

Sarjan ennakkosuosikkeihin kuuluvan EräViikinkien kausi alkoi hieman yskähdellen. Ensimmäisestä seitsemästä pelistä joukkue keräsi vain kolme voittoa. Tämän jälkeen EräViikinkien peli on ollut vakuuttavaa ja joukkue porskuttaa mukavassa kuuden ottelun voittoputkessa. Tämän hetken EräViikingit on lähes kaikilla mittareilla sarjan paras joukkue.

ErVin sisäistä pistepörssiä hallitsevat tutut nimet. Kärkipaikkaa pitää Miko Kailiala 26 tehopisteellä. Tulitukea on tullut Jani Kukkolalta 21 pisteen verran, sekä Mika Moilaselta, joka on paukuttanut mukavat 18 tehopistettä. Pitkästä polvivaivastaan kuntoutunutta maajoukkuehyökkääjä Lauri Kapasta kannattaa myös seurata. Lisää mielenkiintoa kamppailuun tuo viime kaudella LASBia edustanut Mikael Järvi, joka häärii nykyään ErVin penkin takana.

LASB on tällä hetkellä Salibandyliigassa kolmen ottelun tappioputkessa. Viime sunnuntain Oulun vierailu oli toiveita herättävä, mutta maalin tekeminen tuottaa edelleen tuskaa oransseille. Sunnuntaina vastassa on todella laadukas joukkue, eikä viime aikojen viimeistelytehokkuudella ErViä kaadeta.

-Kauden tähän mennessä ylivoimaisesti odotetuin peli, kun monta vanhaa pelikaveria vastassa. Uskon myös, että sunnuntaina apina putoaa monen pelaajan selästä ja sitä myötä pisteet jää suurhallille, ennakoi viime kaudella ErViä edustanut Tuure Ailio

LASB – EräViikingit Lahti Energia -areenalla sunnuntaina 10.12 klo 17:00

Tervetuloa!