LASB kohtaa Happeen Jyväskylässä

Lähes kahden viikon mittainen tauko peleistä alkaa olla LASBin osalta ohi, kun Oranssit vierailevat lauantaina Jyväskylässä Happeen luona.  

Happee majailee sarjataulukon neljännellä sijalla, tasapisteissä kolmannella sijalla olevan EräViikinkien kanssa. Joukkue tunnetaan vauhdikkaasta pelitavastaan, ja taitavista yksilöistä, joita joukkue on pullollaan. Hirvirosterin kirkkaimpina tähtinä häärivät maajoukkueen vakiokasvot Peter Kotilainen, Jami Manninen ja Jonne Junkkarinen. Ratkaisuvoimaa joukkueesta löytyy enemmän kuin tarpeeksi, ja Happeen rosteri onkin yksi liigan kovimmista. Maalinsuulla vastuuta kantavat nuoret Miro Tuomala sekä EräViikingeistä täksi kaudeksi Jyväskylään siirtynyt Markus Laakso. Lisämielenkiintoa Happeen ja LASBin välisiin kamppailuihin tuo Kotilaisen- ja Kainulaisen veljesten välinen taisto. 

 

LASB pääsee hyvän harjoitusjakson jälkeen täydellä kokoonpanolla Jyväskylän reissulle. Edellisistä peleistä poissa ollut Atte Savolainen on saanut pienen loukkaantumisen selätettyä. Koovee pelistä poissaollut Matti Korhonen on saanut onnellisesti saatettua esikoisensa maailmaan ja palaa myös kokoonpanoon.  

-Tosi hyvällä fiiliksellä lähetään Jyväskylään. Koko viikon ollu reeneissä hyvä pöhinä ja siitä lähetään, että tosissaan taistellaan kahesta pisteetä, kommentoi LASB puolustaja Julius Lehto, joka suuntaa Happee pelin jälkeen katseensa kohti Tamperetta, ja ensimmäisiä nuorten maaotteluitaan.  

Happee – LASB Jyväskylän monitoimitalo 27.1 kello 18:30