LASB haki tärkeän voiton Jyväskylästä

LASB ja Happee kohtasivat miesten salibandyliigaottelussa lauantaina Jyväskylässä. Oranssit veivät lopulta voiton lukemin 4-5ja. ja pitivät näin mahdollisuutensa pudotuspelipaikkaan elossa.

Happee karkasi ottelun kahdessa ensimmäisessä erässä jo 4-2 johtoon, mutta sitkeä LASB kiipesi kolmannessa erässä tasoihin ja jatkoajalla voittoon. Kolmannen erän kavennusmaaleista vastasi nuori Elmo Lavonen, joka toimi loppuhetkien tasoitusmaalin viimeistelijänä myös edellisessä ottelussa Tampereella. Jatkoaikaratkaisu nähtiin ajassa 61.53, kun Miikka Pentikäinen riisti pallon ja karkasi läpiajoon.

Kaapo Kettuselle kirjattiin ottelussa peräti 28 koppia ja mies venyikin useaan huipputorjuntaan. Lavoselle kaksi maalia ja todelliseen kevätlaukkaan yltyneelle Rasmus Kainulaiselle maali ja syöttöpiste.

Voitto oli LASBin kolmas putkeen. Se on kerännyt 19 ottelusta 18 sarjapistettä, jonka myötä sijoitus sarjataulukossa on yhdeksäs. Play off paikkaan on matkaa 4 pistettä. Play out- peikko alkaa olla jo karistettu, sillä karsijan paikalle matkaa on jo 7 pistettä, kun jäljellä on vielä 7 ottelua.

LASB pelaa seuraavan ottelunsa 10.2. Lahdessa, kun “neljän pisteen otteluun” vieraaksi saapuu sarjataulukossa kahdeksantena oleva Oilers.

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=OTwJXBA1pAo” ]

 

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=7lK1BKbl1ac” ]