Miska Mäkinen siirtyy Lahteen

LASB on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen viime kaudella EräViikinkejä edustaneen Miska Mäkisen kanssa. 21-vuotias Mäkinen on nuoresta iästään huolimatta pelannut Salibandyliigassa jo 68 ottelua ja kirjauttanut niissä mukavat 46 tehopistettä. EräViikinkien lisäksi Mäkinen on edustanut Salibandyliigassa Tapanilan Erää sekä Westend Indiansia. Mäkisellä on takataskussaan nuorten maailmanmestaruus vuodelta 2015 sekä kaksi miesten maaottelua.

– Olimme kiinnostuneita Miskasta jo viime kesänä, mutta voimassa oleva sopimus EräViikinkien kanssa torppasi silloin jatkokeskustelut. Pallotaitava Mäkinen tuo meille lisää leveyttä ja laatua rosteriin. Olemme erittäin tyytyväisiä sopimuksen syntymisestä, myhäili tyytyväinen toiminnanjohtaja Mika Virtanen keskiviikkoaamuna.

– Tosi hyvillä miettein LASBiin. LASBissa on hyvä ja nuori joukkue, joka haluaa mennä pelillisesti eteenpäin ja koen sopivani porukkaan hyvin mukaan. Koen että LASB on juuri oikea paikka itselleni tällä hetkellä ja tunnen paljon pelaajia etukäteen. Tiedän että joukkueessa on huikea yhteishenki ja mitä olen kuullut niin koko LASB- yhteisö on jotain todella ainutlaatuista. Näen että omat vahvuuteni auttavat LASBia ja samalla itseäni eteenpäin, kommentoi Mäkinen siirtymistään oransseihin.

Mäkisen sopimuksen myötä LASBilla on kasassa yhteensä 15 pelaajasopimusta.