Patrik Laitisesta LASBin mies

LASB on solminut vuoden mittaisen sopimuksen puolustaja Patrik Laitisen kanssa. Laitinen siirtyy oransseihin EräViikinkien organisaatiosta. Viime kaudella Laitinen pelasi suuressa roolissa EV:n A-junioreissa, sekä Divarissa EräViikingit akatemiassa. 20-vuotias nuorimies on kerennyt junioriuransa aikana voittamaan jo neljä Suomen mestaruutta.

– Olen kyllä innoissani siirrosta ja todella odottavaisin mielin lähden ensi kauteen. Pääsen vihdoin kokeilemaan kunnolla miten pärjää liigatasolla. LASB on nuori ja tiivis porukka joka osoitti iskukykynsä viime kaudella. Pari entistä joukkuekaveria on viihtynyt hyvin Lahdessa, joten oli sitäkin kautta kiva tulla porukkaan mukaan. Näen että LASB tarjoaa tässä kohtaa itselleni parhaan paikan kehittyä ja pyrin myös auttamaan jengiä omalla tekemisellä eteenpäin, kommentoi tuore LASBilainen siirtoaan.

Tervetuloa Lahteen Patrik Laitinen!