OmaSP- otteluraportti: TPS selvästi parempi sarja-avauksessa

LASB ja TPS kohtasivat Salibandyliiga kauden ensimmäisessä ottelussa sunnuntaina Lahti Energia -Areenalla. Ottelu päättyi Turkulaisten selkeään 3-9 voittoon.

Ottelun ensimmäinen kymppi oli molemmin puolin varovaista eikä kumpikaan joukkue tuottanut vaarallisia maalipaikkoja. Ensimmäinen maali syntyi ensimmäisen erän toisella puolikkaalla kun Eero Jalo löi pallon maalinedestä Kaapo Kettusen selän taakse. Maalin jälkeen TPS oli ottelussa niskan päällä ja erätauolle suunnattiinkin tilanteessa 1-4.

Toinen erä oli Oransseilta parempaa, vaikkei se vahvaa TPS puolustusta vastaan pystynyt aivan huippupaikkoja tuottamaan. LASBin erän ainokainen oli Miska Mäkisen käsialaa. TPS:n maalin rangaistuslaukauksesta taiteili Miko Kailiala.

Kolmannessa erässä LASBin kiriä vaikeutti TPS kapteeni Olli Laineen tekemä maali vain muutaman minuutin pelin jälkeen. Rasmus Kainulainen toi maalin edestä LASBin vielä kolmen maalin päähän. Ottelun lopussa LASB haki maaleja ilman maalivahtia, mutta TPS puolusti hienosti ja onnistui kahdesti iskemän pallon tyhjään maalin. Loppunumerot 3-9 tyylitteli Jalo hienolla vanhanaikaisella.

LASBin parasta antia ottelussa oli Tuure Ailion johtama ykkösvitja. TPS:n tehomiehinä häärivät Eero Jalo (3+0) ja Janne Hoikkanen (1+2).

LASB jatkaa liigakauttaan ensi sunnuntaina, kun se matkaa Poriin liiganousija Karhujen vieraaksi.

 

Ottelun tilastot

TPS:n otteluraportti

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=LEoOtVas_K8″ ]

 

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=XlmAbIouHMw” ]