A- nuoret viikonloppuna kahden T:n kaatoon

Tulevan viikonvaihteen aikana LASB:n A-nuoret pelaavat kaksi kotiottelua.

Salpahallissa lämmitellään areena perjantaina, kun vastaan asettuu arvaamaton Tikkurilan Tiikerit. Teräväkyntinen joukkue on raadellut lokakuun aikana pääkaupunkiseudun haastajat maali-iloittelulla. Eräviikingeistä voitto lukemin 10-4 ja kovana yllärinä, kaataen  Oilersin 8-4.

Kotijoukkue LASB pelasi niinikään kauden parhaan pelinsä syyslomalla Kooveeta vastaan. Ottelussa mentiin jatkoajalle tasalukemissa 4-4. Tämä ei maalitilannetta muuttanut, joten lopulta ottelu ratkaistiin maalilaukauskisalla. Voittaja selvisi vasta 7.nnen vuoroparin jälkeen . LASBille kumminkin piste kotiinviemisiksi.

Sunnuntaina Salpakankaalle saapuu TPS. Ainoa mustavalkoisten pistemenetys alkusarjan mittelöissä Oilersille.

Perjantaina 2.11. LASB- Tiikerit  klo 19:00 Hakkala,Lammi

Sunnuntaina 4.11. LASB- TPS klo 14:00 Heinishalli,Hollola

Tervetuloa kannustamaan sankoin joukoin ja nauttimaan kahviomme antimista!