Viikonlopun ilonaiheet,maalivahti- ja puolustuspeli toivat täyspotin

LASBin A-junnut pelasivat 6 pisteen arvoiset kotiottelut muuttuvista tekijöistä huolimatta. Perjantai-iltapäivällä joukkueenjohdolle saapui viesti, jossa kerrottiin noroviruksen vallanneen kotiareenan. Molemmille kotiotteluille lähdettiin etsimään uutta pelipaikkaa. Perjantaina sellainen löytyi Lammilta, Hakkalasta.

LASB-Tiikerit.

Ennakkoluulottomasti alettiin työstää tavoitetta ja ensimmäisen erän jälkeen oltiin 3-0 johtoasemissa. Toisessa erässä nakuteltiin 5 ja lukemat päätöserään lähdettäessä 8-1. Kolmannessa oltiin alkuun vahvempia ja kasvatettiin vielä maalitiliä kolmella osumalla. Ottelun viimeinen vitonen sensijaan oli kotijoukkueelle vaikeinta ja vastustaja sai kaunisteltua puoleentoista minuuttiin lukemia kolmella maalilla. Lopputulos 11-4. Tärkeä voitto LASBin A- nuorille. Ykköskentälliselle tehot 7+7. Maalivahdille, Patrik Jääskelainen,  erityismaininta torjunnoista sekä syöttöpiste.

LASB-TPS

Sunnuntain kotiottelu pelattiin Heinishallissa. Turkulaiset herättelivät vielä unista kotijoukkuetta ensimmäisen minuutin avausmaalillaan. Kakksoerän alkuun LASBin Henry Munne iski tasoituksen Iikka Auvisen esityöstä. Sama parivaljakko tehtaili myös seuraavan LASBin maalin ottelun puolivälissä. Ottelun voittomaalin 3-1 tehtaili Henry Munnen syötöstä Henri Stenberg pari minuuttia myöhemmin. Toisen erän loppulukemiksi TPS laukoi keskikentältä sisään. Kolmanteen lähdettiin kotijoukkueen 3-2 johdossa. Päätöserän alkuun Munne laukoi kolmannen osumansa. LASB sai vielä ylivoimapelinsä käyntiin TPSn jäähyllä ja Latvian lahja Ralfs Orste jatkoi jo perjantaina niinikään hyviä esityksiään tehden komean maalin. TPS yritti hakea vielä maaleja kuudennella kenttäpelaajalla,mutta se kostautui omassa päädyssä, kun Henry Munne laukoi Jukka Jaakonsaaren syötöstä jo henkilökohtaisen neljännen osumansa ja ottelun loppulukemat siis 6-2. Sunnuntain ottelussa edelleen nostettava esiin maalivahti Aki Ainolan työskentely, sekä koko joukkueen panostus puolustuspeliin. Yksittäisenä onnistujana päivään Henry Munne 4+1.

Viikonlopun peleissä nähtiin nyt uusi ilme. Loppuun saakka puurtaminen. Kaksi tahtovoittoa ja 6 pistettä. Huikea kehitys alkukaudesta, jota odotettiin, on alkanut näkyä otteissa. Runkosarjan ensimmäinen kolmannes on tahkottu ja keikutaan sijalla 9, josta näillä merkeillä suunta ja tavoite ylöspäin.

Seuraava ottelu pelataan perjantaina Esport Areenalla öljypoikia vastaan.

Oilers-LASB Tulosseuranta

LASB kiittää vierailleita joukkueita, Tiikereitä sekä TPS:aa otteluista, sekä joustamisesta  ottelujärjestelyihin!