LASB/SCU B-pojat jatkaa vihreällä linjalla!

Perjantai-iltana 23.11. Janakkalan liikuntahallissa Turengissa joukkueellä tuli täysi kymppi täyteen 1.divisioonan pelejä.

Seitsemännessä pelissä LoSBia vastaan voitto tuli selkein numeroin 8-3 vaikkakin vieraat jaksoivat haastaa nousemalla 4-1 lukemista maalin päähän 4-3:een, mutta sen jälkeen loppuivat eväät.

Ke 14.11.2018 LASB/SCU vs LoSB Kuva © Jari Ruuska

Kahdeksannessa ottelussa vastaan asettui sinipaitaiset vieraat Lappeenrannasta (NST), mutta hitaahkon liikkeelle lähdön jälkeen isännät korjasivat potin lukemin 10-2.

La 17.11.2018 LASB/SCU vs NST Kuva © Jari Ruuska

Yhdeksäs ottelu oli etukäteen arvioituna haastava sillä vastassa oli jo elokuussa esikarsinnoissa kohdattu LNM joka silloin kaatui 3-1. Limingan Niittomiehet jaksoivatkin haastaa, mutta eivät mahtaneet mitään kokoonkasatulle koko “rosterille” johon saatu myös LASB A-poikien pelaajia. Vielä kun ottelun puolivälin tienoilla vieraat saivat 5 minuutin jäähyn ja isännät nakuttivat 4 YV-maalia oli peli selvä ja voittolukemat komeat 15-4.

Su 18.11.2018 LASB/SCU vs LNM Kuva © Jari Ruuska

Kymmenennessä ottelussa vastaan asettunut FoSu sai kylmää kyytiä isänniltä kun loppulukemat kirjattiin 12 maalin erolla lukemiin 16-4. Vaikka vieraat olivat liikkeellä vain kahdella kentällisellä onnistuivat forssalaiset kuitenkin kohtuullisesti toimittamaan palloa maalia kohti ja siitä 4 osumaa.

Pe 23.11.2018 LASB/SCU vs FoSu Kuva © Jari Ruuska

Joukkueen osalta divarin ensimmäinen kierros tulee täyteen sunnuntaina 2.joulukuuta kun joukkue matkaa Nokian Krp:n vieraaksi Tampereelle Raholaan.