OmaSP- Otteluennakko: LASB – Karhut

 

Porissa majailee Suomen vanhin edelleen toimiva urheiluseura eli vuonna 1856 perustettu purjehdusseura Segelföreningen i Björneborg (BSF). Vähän nuorempaa porilaista urheiluosaamista edustaa LASBin uudenvuoden aatonaaton vastustaja Karhut jonka nykyinen visiitti salibandyliigaan alkoi viime syksynä.

Karhujen alkukausi on ollut, ehkä jopa odotetusti, haastava ja joukkue majailee tällä hetkellä sarjataulukon toiseksi viimeisellä sijalla. Pisteitä joukue on kerännyt 14 otteluun yhteensä kahdeksan ja joukkueen paras pistemies on Tomi Jerkku 17 pisteellä (8+9). Karhujen pelillinen identiteetti nojaa melko vahvasti vastahyökkäyksiin ja suoraviivaiseen maalille ajamiseen. Karhuja vastaan on syytä olla huolellinen kenttätasapainon kanssa sillä Porilaisten jokaisesta kentästä löytyy vaarallisia ja ratkaisuorientuneita yksilöitä.

LASB sai kuuden pelin tappioputkensa poikki kaksi viikkoa sitten Indiansia vastaan. Päävalmentaja Teemu Variksen mukaan kotijoukkue lähtee tähän vuoden viimeiseen peliin seuraavin teesein

Keskittyminen on pidettävä vain ja ainoastaan hetkessä ja pelaamisesta pitää nauttia. Perusasioiden kautta lähdetään jälleen otteluun – tiivis puolustaminen, huolellisuus pallolla ja suoraviivaisuus. Työmoraalia on vielä kyettävä nostamaan edellisestä Indians pelistä.

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen syyskuussa Porissa oli tiukka aivan ottelun loppuun asti ja ratkesi LASBille viimeisen kolmen minuutin aikana Rasmus Kainulaisen kahdella maalilla. Sama herra on myös tällä hetkellä LASBin paras pistemies 26 pisteellä (17+9).

Ainoa mahdollisuus nähdä vuoden 2018 viimeinen kotipeli on saapua Lahti Energia Areenalle huomenna klo 16:00.

Tavataan hallilla!

Otteluseuranta