OmaSP- Otteluennakko: LASB – Oilers

 

Vuoden 2019 ensimmäiseen kotipeliin ei juuri laadukkaampaa vastusta voisi saada kun erittäin kovassa vireessä oleva Esport Oilers tulee mittaamaan oranssen päivän kunnon. Ottelusta erityisen mielenkiintoisen tekee että kyseessä on Justus Kainulaisen ensimmäinen peli vanhassa kotihallissaan.

Joukkueiden aiempi kohtaaminen syyskuussa Tapiolassa päättyi Oilersille 9 – 6 eikä siitä pelistä jäänyt LASBille juuri jossiteltavaa.

Oilersin alkukausi on ollut odotetunkaltainen – parhaimmillaan supertaitavan joukkueen peli on luvalla sanoen liigan eliittiä mutta vastavuoroisesti joukkueelle on tullut alkukaudesta melko paljon ns. mustia hetkiä jolloin peli on selkeästi sekaisin ja omassa päässä ropisee. Viime peleissä joukkue on kuitenkin pystynyt pääsemään yhä lähemmäs sitä ehjää kuuskymppistä ja kun näin käy on joukkuetta todella vaikea voittettava kenelle tahansa. Oilersin parhaana pistemiehenä on, kaikki yllätyneet nostakoon käden ylös, keskushyökkääjäksi Espoossa kouluttautuva Justus Kainulainen 31:llä pisteellä (18+13).

LASB saapuu pelille kahden ottelun voittoputkessa ja joukkue on pikkuhiljaa saanut paremmin ja paremmin juonenpäästä kiinni. Viimeisin Karhut peli oli jo varsin mallikasta suorittamista koko joukkueelta. Pääkäskijä Teemu Variksen mietteet ottelun aattona perjantaina

Taas uudellainen haaste vastassa lauantaina. Keskitytään työntekoon kahteen suuntaan ja etenkin huolehtimaan pallosta. Vastassa on liigan taitavin joukkue, joka rankaisee kovalla prosentilla maalipaikoista.
Hyviä harjoituksia takana tällä viikolla joten ryhmä odottaa innolla tulevaa peliä.

 

LASBin parhaana pistemiehenä otteluun lähtee Rasmus Kainulainen 26:lla pistellä (17+9).

Peli alkaa La 5.1 klo 17:00. Tavataan hallilla!

Oilersin otteluennakko

Otteluseuranta