Kahden vuoden jatkosopimus

LASBin tulevaisuuden kannalta tärkeät palaset loksahtelevat pikkuhiljaa paikalleen kun toista kauttaan joukkueessa pelaava Tuure Ailio allekirjoitti kaksivuotisen jatkosopimuksen oranssien kanssa jatkaen siis lahdessa myös kaudet 2019-2020 sekä 2020-2021.

Tuure on jo aikaa sitten vakiinnuttanut paikkansa joukkueen ykkös-sentterinä ja tulee siten olemaan merkittävä pala LASBin lähivuosien joukkuetta. Päätös jäädä LASBiin oli helppo koska helsinkiläinen on kotiutunut hyvin lahteen, LASBissa on hyvä meininki ja nuori seura on selkeästi menossa eteenpäin.

Päävalmentaja Teemu Variksen mukaan

Tuuren ympärille on hyvä lähteä rakentamaan LASBin tulevaisuuden runkoa. Hän johtaa esimerkillään, on nuoresta iästä huolimatta jo nyt erittäin kokonaisvaltainen pelaaja jonka henkilökohtaiset tavoitteet ovat korkealla. Pidetty kaveri joukkueessa ja tärkeä osa tulevaisuuden ryhmää.

Tuuren mietteitä jatkosopimuksesta, ja muustakin, voi katsoa lisää oheisesta videosta