OmaSP- Otteluennakko: Happee – LASB

 

Lauantai-iltana tie vie Jyväskylään ja legendaariselle monitoimitalolle eli “monnarille” Happeen vieraaksi. Happee on sarjataulukossa sijalla 5. Perinteisesti kovana kotijoukkueena tunnettu ryhmä on tällä kaudella hävinnyt kolme pelaamastaan seitsemästä kotipelistä joten ylitsepääsemätön tehtävä ei pisteiden haku keskisuomesta ole.

Happee tulee otteluun kahden voitetun ottelun jälkeen (SPV ja EräViikingit) ja näissä peleissä on liekeissä ollut erityisesti Jami Manninen järjettömin 8+2 tehoin.

LASBin edellinen koitos päättyi heikon kolmannen erän vuoksi 2-9 Esport Oilersia vastaan joten parannettavaa on varmasti paljon.

LASBin valmentaja Teemu Variksen mietteet pelin aattona

Huomenna tarvitaan hyvää yksi vastaan yksi puolustuspeliä, otetaan tila ja aika pois vastustajalta. Maalinedustan puolustaminen tulee olemaan yksi avaintekijä Jyväskylässä. Mennään agressiivisesti vastustajan maalia kohti ja laitetaan palloa taas sisään.

Ottelu käynnistyy klo 17:00 eikä ottelusta ole lähetystä.

Otteluseuranta