OmaSP- Otteluennakko: LASB – Steelers

 

Miesten salibandyliiga kauden toiseksi viimeisessä kotipelissä vastaan astelee Steelers, tuo aina yhtä vihattu ja rakastettu vastustaja. Steelersin kotikylä Hämeenlinna on suomen vanhin sisämaakaupunki ja täyttää tänä vuonna hienot 380 vuotta.

Rehellisyyden nimessä pitää myöntää että niin sanottu Hämeen Derby on ehkä vähän kärsinyt inflaatiota sitten huippukauden jolloin molemmat joukkueet nousivat salibandyliigaan. Jotain erityistä näissä peleissä silti jokatapauksessa vieläkin on. Radio Voima järjesti alkuviikosta puolen tunnin haastettelun jossa LASBin Rasmus Kainulainen ja Steelersin Samuli Grönfors kävivät pelaajien silmin läpi miltä nämä pelit tuntuvat. Ja kuuluivathan ne tuntuvan kuten haastattelusta voi jokainen itse kuunnella

https://www.radiovoima.fi/arkisto/salibandyliigan-h%C3%A4meen-herruus-jaossa-sunnuntaina-suurhallilla-lasbin-ja-steelersin-nuorten.

Joukkueiden edelliset salibandyliiga kohtaamiset ovat olleet LASBin kannalta kovin murheellisia sillä neljä edellistä on päättynyt Steelersin voittoon lukemin 4-6, 6-7, 5-6 ja 1-7 ja LASBin edellinen voitto täytyy kaivaa niinkin kaukaa kuin marraskuulta vuonna 2016 jolloin LASB voitti Suurhallissa numeroin 4-3.

Valmentaja Teemu Variksen mietteet ottelun aattona

energiataso korkealla ja puolustetaan keskusta tiiviisti. Enemmän mustelmia peitoista ottanut joukkue on kiinni kolmessa pisteessä

Lisäksi on mainittava että pelissä on nähtävillä tuore salibandyn miesten MM pokaali ja yksi sen arkkitehdeistä, Steelersin Ville Lastikka, jakaa nimikirjoituksia pelin jälkeen.

 

Muistutuksena että lahden urheilukeskusessa on käynnissä nuorten hiihdon MM-kilpailut ja parkkipaikat voivat olla kortilla. Kannattaa varata hiukan normaalia enemmän aikaa pelimatkaan.