OmaSP- Otteluennakko: KOOVEE – LASB

KooVee on tamperelainen vuonna 1929 nimellä Tampereen Työväenyhdistyksen Urheilu- ja Voimailuseura Kilpa-Veljet r.y. perustettu monilajiurheiluseura jonka salibandyjaosto näki päivänvalon vuonna 1996. Seurassa harrastaa yli 550 eri-ikäistä salibandyn harrastajaa eli joukkue on lisenssipelaajien määrässä hiukan LASBia suurempi ja sijoittuu lisensseillä mitattuna parinkymmenen suurimman seuran joukkoon suomessa.

Tamperelaisten kulunut kausi on ollut kovin murheellinen ja sarjataulukon perusteella näyttää uhkaavasti siltä että vuodesta 2009 asti salibandyliigassa pelannut joukkue olisi hakemassa vauhtia ensikaudella sarjatasoa alempaa. Toki kaikki on vielä jollain tasolla KooVee:n omissa käsissä mutta joukkueen viimeaikaiset esitykset eivät suurta muutosta ennakoi.

Tuskin KooVee:lla kovin suuria odotuksia kuluneesta kaudesta oli, mutta toisaalta juuri minkäänlaista venymistäkään ei ole nähty. Joukkue pystyy välillä pelaamaan tasaisia pelejä ennakolta vahvempia vastaan mutta se viimeinen silaus on puuttunut koko kauden. Joukkue ei ole koko kaudella voittanut ainuttakaan peliä varsinaisella peliajalla ja on toistaiseksi kerännyt sarjakauden aikana ainoastaan 6 pistettä.

KooVee:n sisäistä pistepörssiä johtaa Samuli Salomaa 21 (15 + 6) pisteellä.

LASB palaa mj-tauolta kaukaloon kahden pelin tappioputkessa kun pohjanmaan kierrokselta käteen jäi ainoastaan känsiä. Erityisesti viimesekuntien tappio OLSia vastaan oli karvas pettymys koska se peli piti voittaa. Sittemmin katseita onkin käännetty jo vahvasti tulevaan ja suoran sarjassa säilymisen kannalta KooVee peli on erittäin tärkeä. Päävalmentaja Teemu Varis odottaa pelistä kuitenkin erittäin vaikeaa koska KooVee pelaa sarjapaikastaan selkä seinää vasten eikä voi käytännössä hävitä peliä. Viimepeleissä edukseen esiintyneet juniorit Henri Stenberg ja Matias Pietinen ovat KooVee pelissä ansaitusti myös mukana.

KooVee – LASB pelataan 11.2 klo 18:30 AutoCenter areenalla Tampereella. Ottelu on nähtävissä Ruutu+ palvelusta.