OmaSP- Otteluennakko: LASB – KRP

Näädiksi kutsutut Nokian kristilliset palloilijat, lyhemmin KrP, pelaa varsin tilannerikasta ja yleisöön uppoavaa salibandya. Odotettavissa on siis varsin viihdyttävä runkosarjan päätös lahdessa.

Näädät ovat otteluun lähdettäessä sarjataulukossa sijalla 7 ja joukkueen tie vie tälläkin kaudella pudotuspeleihin. Runkosarjan viimeisten pelien tavoite lienee välttää kahdeksas sija ja siten Classicin kohtaaminen puolivälierissä. Edellisessä pelissään KrP haki näytöstyyliin pisteet sarjajumbo KooVee:lta lukemin 4 – 8.

Kotijoukkueen loppukausi on siinä mielessä vielä avoin että hyvällä pelillä kausi päättyy runkosarjan sijoille 9 – 11. Pelien mennessä heikommin kausi jatkuu vielä runkosarjan jälkeen putoamiskarsintojen merkeissä. Tässä mielessä juuri KrP pelilä on LASBille erittäin suuri merkitys koska se on ennalta arvioiden helpoin jäljellä olevista vastustajista (muut Classic ja ErVi) ja siksi kolmen pisteen saaminen olisi erittäin tärkeää. Edellisessä pelissään LASB kävi KrP:n tapaan hakemassa pisteet KooVee:lta.

LASB päävalmentaja Teemu Variksen lyhyet, mutta ytimekkäät, mietteet otteluun

Lähdetään pitämään pelitempo meidän käsissä ja vältetään kaikin keinoin KrP:n suosimaa päästä-päähän juoksukilpailua

 

LASB on kuuluneella kaudella, tähän mennessä, saanut houkuteltua keskimäärin 582 katsojaa kotipeleihin Lahti Energia- areenalle. Katsojakeskiarvossa on kasvua noin 11%.

LASB – KrP pelataan 23.2 klo 17:00 Lahti Energia- Areenalla. Tervetuloa!